Anistons tunga besked

NÖJE

Amerikansk veckotidning: Hon drabbades av missfall

1 av 2 | Foto: Enligt tidningen National Enquirer var Jennifer Aniston gravid tillsammans med Brad Pitt, men fick missfall.

HOLLYWOOD

Brad Pitt och Jennifer Anistons första försök att bilda familj slutade i tragedi.

Skådespelerskan drabbades av missfall.

Det uppger en amerikansk veckotidning och citerar vänner till paret.

- De var överlyckliga över att familjedrömmen var på väg att uppfyllas. Planen var att hon skulle återvända till jobbet, berätta för sin omgivning att hon väntade barn och sedan göra ett tillkännagivande, säger en källa i National Enquirer.

- Men ödet ville annorlunda.

En talesperson för A niston, 35, förnekar att stjärnan ska ha drabbats av missfall under den period som NE uppger. Men personen vägrar svara på frågan om Aniston någonsin drabbats av missfall.

Sökte hjälp

En källa uppger att Aniston fick ont och att hon och hennes make då sökt professionell hjälp. Efter en undersökning kom det tragiska beskedet att hon förlorat sitt foster.

- Brad bröt ihop och grät. Han ville bli pappa mer än något annat. Men trots att han var ett vrak gjorde han allt han kunde för att ta hand om Jennifer.

Fler har fått missfall

I sin kompiskrets är Aniston inte den första att drabbas av missfall. Hennes motspelare i "Vänner", Courtney Cox, kämpade i flera år innan hon i våras nedkom med sitt och maken David Arquettes första barn.

- Jag har lätt att bli gravid. Men jag har svårt att behålla dem, har Cox sagt.

Till skillnad från Cox har Aniston lagt locket på.

- Det var tufft för henne i början. Men hennes räddning var att hon jobbade hela tiden och tvingades ha tankarna på annat håll, säger källan.

Tidigare artiklar

Magnus Sundholm