Alexa Chung

Alex Skarsgårds gulliga parkmys med Alexa Chung

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Stjärnparet visade sin kärlek öppet i New York

Våren får förälskelser att spira.

I förrgår sågs stjärnparet Alexander Skarsgård, 38 och Alexa Chung, 31 ta en romantisk promenad i solen i Brooklyn, New York.

Och de kunde inte hålla händerna borta från varandra.

Ryktena om att den svenske ”True blood”-stjärnan dejtade brittiska programledaren och modeikonen Alexa Chung började florera i början av året. Nu är kändisparet helt öppna med sin kärlek. I förrgår sågs de lyckliga tu flanera hand i hand i Brooklyns botaniska trädgård i New York.

Fotade varandra

Under promenaden höll sig Chung och Skarsgård hela tiden tätt ihop – och stannade till och då och då för att fota varandra på vägen. Därefter tog paret en vilopaus i gräset, och på bilder syns Alexa titta kärleksfullt på Alexander medan hon håller en hand på hans mage.

LÄS MER Skarsgård sålde lyxvillan – gjorde stor miljonvinst

Umgåtts flitigt

I februari i år sågs stjärnparet tillsammans på en spelning med singer-songwritern Father John Misty i New York, och fotades därefter när de åt frukost tillsammans på ett kafé dagen därpå. ”De satt bakom mig och var så sexiga och kära”, skrev fotografen på Twitter. I mars fångades turturduvorna på bild när de strosade på gatorna i Paris.

Har dejtat Katie Holmes

Alexander Skarsgård har tidigare kopplats ihop med Katie Holmes, 34 och haft ett förhållande med skådespelerskan Kate Bosworth, 32, men sedan början av 2015 verkar han alltså bara ha ögon för Alexa Chung. Alexa har tidigare jobbat som modell och haft egna showen ”It's on with Alexa Chung” på MTV. Sedan några år tillbaka är hon skribent på brittiska Vogue. 

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Alexa Chung

Alexander Skarsgård

Klick!