Candis kallar Caitlyn ”fru”

Spektakulära ryktet: Caitlyn Jenner har gift sig

Har Caitlyn Jenner, 65, gått och gift sig? Hennes beryktade flickvän Candis Cayne, 44, fångades nyligen på film där hon kallar Caitlyn för ”min fru”.

Candis är en av huvudpersonerna i Caitlyns realityserie ”I am Cait” där hon agerar mentor kring hur det är att leva som transsexuell kvinna.

BFF i en serie

Candis, som påbörjade sin könskorrigeringsprocess i 20-års åldern, föddes på Hawaii och flyttade till Los Angeles för att utbilda sig till dansare. I dag är hon en framgångsrik skådespelare, främst känd för sin roll i tv-serien ”Dirty sexy money”, men hon har även synts i bland annat ”Nip/Tuck” och ”Elementary”.

Enligt Radar­online blev ­Candis först castad som Caitlyns nya BFF till realityserien, men paret har under inspelningarna utvecklat äkta känslor för varandra. Frågan är bara om det är mer än bara vänskap.

Bara bra pr?

I en intervju med Access ­Hollywood förnekar Candis att de har en romans, och framhåller att hon faktiskt är intresserad av män. Så varför kalla Caitlyn fru? Bra pr menar somliga.

– Ingen av dem är dumma och de är båda veteraner när det gäller att veta hur man håller sig intressant som tv-personlighet, säger en källa till Radaronline.

Publisert: