Lundell sågar Sommar i P1 – trots att dottern är med

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Artisten tackade nej själv: ”Ett helvetes rabalder”

1 av 2
Ulf Lundell

Sanna Lundell har fått prestigeuppdraget att sommarprata.

Då sågar hennes pappa Ulf Lundell ”Sommar i P1”.

”Det är ett helvetes rabalder”, skriver han.

I slutet på april bestämde sig Ulf Lundell för att ta en bloggpaus. Pausen höll dock bara i drygt en månad, för nu är bloggen i gång igen.

I ett inlägg skriver artisten att han kunde varit en av årets sommarpratare i ”Sommar i P1”, men att han tackade nej på grund av tidsbrist. I inlägget passar han dessutom på att såga radioprogrammet.

”Sommar kan aldrig bli som Sommar var när det gick i P3 mellan 13.00 och 15.00. Det är så stasat nu. Ett helvetes rabalder. Och sen på hösten ska x antal av dom samlas på nytt och rundaborda. Why? Det blir faktiskt lite flogging a dead horse till slut”, skriver Lundell.

Sanna Lundell pratar i sommar

Inlägget är skrivet i samma veva som det presenterades att hans dotter, journalisten Sanna Lundell, är en av årets sommarpratare, tillsammans med bland andra Fredrik Reinfeldt, Zara Larsson och Lena Olin.

Men om man ska tro Ulf Lundell har programmet inte en särskild ljus framtid.

”Jag tror Sommars saga är all om tiotalet år. Det ska ju helst vara ett slags omfamnade kåserande program. Jag kan nästa hålla med Bibi Rödöö att det blivit för mycket twitter och trollbloggande av det numera. Ja, skit samma, jag lyssnar inte på det som jag gjorde en gång, då liksom hela Sverige lyssnade”.

Publicerad: