Louis Tomlinson

Källor: One Direction splittras

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

One Direction tar en paus i mars nästa år, skriver The Sun.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson och Niall Horan har gemensamt tagit beslutet att vara ifrån varandra minst ett år för att fokusera på soloprojekt, skriver tidningen.

– De har för avsikt att hitta tillbaka till varandra i framtiden, men för nu är det här slutet, säger en insatt källa.

Zayn Malik, 22, lämnade One Direction tidigare i år, och Louis Tomlinson, 23, ska bli pappa.

Det har varit ett omtumlande år för alla Directioners.

Nu skriver The Sun att hela bandet går isär i mars nästa år. De kvarvarande medlemmarna Harry Styles, 21, Liam Payne, 21, Louis Tomlinson och Niall Horan, 21, har tillsammans tagit beslutet att ta en paus i minst ett år för stt fokusera på diverse soloprojekt.

Tidningen skriver också att killarna bestämt sig för att inte turnera för att promota sitt femte studioalbum, något som lär göra miljontals fans världen över väldigt besvikna.

”Inget ont blod”

Beslutet ska ha tagits under ett möte i London förra veckan.

– Killarna har hållit ihop i fem år, vilket är fantastiskt för ett pojkband. De förtjänar att ha minst ett år för att fokusera på sina egna projekt. Det är inget ont blod mellan killarna och de står alla bakom det här beslutet, säger en insatt källa till The Sun och fortsätter:

– De splittras inte, utan har för avsikt att gå ihop igen någon gång i framtiden. Men för nu är det här slutet och de slutar på topp som världens mest populära musikakt.

Beror inte på Malik

Det innebär att deras sista stora konsert blir den 31 oktober i Sheffield, England.

Det nya albumet släpps lagom till jul och tidningen skriver att One Direction lär göra en del reklam för den innan släppet.

Källor säger även att pausen inte beror på att Zayn Malik lämnade bandet.

Sony-chefer är väldigt måna om att signa Harry Styles, som de menar är den som har störst chans av killarna att lyckas med solokarriären. Men andra källor uppger att Styles lutar åt att dra igång en skådespelarkarriär i Hollywood.

Fler bekräftar

One Direction har sålt över 50 miljoner album och sattes ihop av musikmogulen Simon Cowell i brittiska ”X-factor” 2010.

Efter att The Sun rapporterat om nyheten har flera andra stora medier tagit upp den, och även amerikanska People skriver att de har en källa som bekräftar pausen i pojkbandet. Något som i skrivande stund orsakat enorma reaktioner i sociala medier bland fansen.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Louis Tomlinson

Harry Styles

Zayn Malik

Liam Payne

One Direction