Justin Bieber värmer upp – med dart

Ställ in siktet.

Justin Bieber värmer upp – med laserdome och dart.

I går ägnade superstjärnan kvällen på Laserdome Odenplan.

– Han sa "hey guys" när han kom ut men ville inte ta några bilder, säger Malcolm, 17.

I Tyskland spelade han fotboll och i Finland nötte han is i hockeyrinken.

När Justin Bieber, 22, anlände till Sverige i går gjorde han det utan större uppståndelse. Under kvällen gick han en promenad genom Stockholm innan han gick in på Laserdome Odenplan och värmde upp Sverigebesöket med både dart och laserdome.

Malcolm, 17, och hans vänner hakade på stjärnan dit.

– Vi gick förbi honom och hans livvakter på gatan och jag sa som ett skämt ”kolla det är Justin Bieber”, för jag trodde det var någon som bara var lik honom. Jag visste inte att han var i Sverige, ha ha, säger han.

”Gömde sig i bilen”

Vakterna försökte hålla kompisgänget på avstånd och bad dem att inte gå fram till stjärnan, men höll dem inte borta från att följa med till lokalen.

– De sa att Justin inte ville prata med någon. Vi tänkte sätta oss i båset bredvid honom men då frågade de om vi kunde gå och vi förklarade att vi inte gjort något fel, säger han.

– De jiddrade med oss lite men sen gick vi ut ändå och väntade utanför. Han var där inne i en timme innan han kom ut igen. Han sa "hey guys" när han kom ut men ville inte ta några bilder, utan hoppade in i bilen och gömde sig.

”Ville inte vara med på bild”

Förutom Malcolm och hans två vänner, och två tonårstjejer som gick förbi, var det inga andra fans på plats.

– Vakterna var allmänt otrevliga men Justin sa inte så mycket. Han pratade med mig en gång och sa att han inte ville vara med på bild, säger Malcolm.

Inför kvällens konsert på Tele2 arena har fansen köat sedan tidig morgon. Under gårdagen fanns flera tonårstjejer på plats utanför Grand hôtel i förhoppning om att få en skymt av stjärnan.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN