Mila Kunis till sina barn: ”Ni är fattiga”

NÖJE

Vill lära barnen värdet av pengar

1 av 4 | Foto: Mila Kunis.

Mila Kunis och Ashton Kutcher har barn nummer två på väg.

Och de har en tydlig bild av hur de ska uppfostras.

– Det handlar om att lära dem tidigt att, ni vet, ”Mamma och pappa kanske har en dollar, men ni är fattiga”, säger Kunis i Kyle and Jackie O Show.

Skådespelarparet Ashton Kutcher, 38, och Mila Kunis, 32, vill lära sina barn värdet av pengar.

I Kyle and Jacki O Show berättar Kunis att de ska säga till barnen att de är fattiga, skriver Independent. Hon menar att barnen inte ska tro att de är rika bara för att deras föräldrar är det – för att ”de inte ska bli skitstövlar”, som hon själv uttrycker det.

– Det handlar om att lära dem tidigt att, ni vet, ”Mamma och pappa kanske har en dollar, men ni är fattiga”. ”Ni är väldigt fattiga, ni har ingenting. Mamma och pappa har ett bankkonto”, säger Mila Kunis.

”Medveten om vad en dollar är värd”

Även om Mila Kunis säger det med glimten i ögat finns ett viktigt budskap bakom.

– Det är viktigt eftersom vi båda kommer från fattiga bakgrunder, växte upp fattigt och har tagit oss dit vi är i dag på egen hand, och är väldigt medvetna om vad en dollar är värd, säger hon.

Hon berättar om när hennes familj flyttade från Ukraina till Los Angeles på grund av en växande våg av antisemitism. Hon berättar att hennes föräldrar, med sina sju barn, anlände till USA med några resväskor och 250 dollar i fickan.

– Även om jag växte upp fattig kände jag inte att jag missade någonting. Mina föräldrar gjorde ett fantastiskt jobb och gjorde så att jag inte kände mig mindre värd än något annat barn, säger hon i showen.

Mila Kunis är gravid med hennes och Ashton Kutchers andra barn. Sedan tidigare har de dottern Wyatt Isabelle, 1.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!

Mila Kunis