Säkerhetsvakterna sägs sluta upp för Depp: ”Amber var den våldsamma”

NÖJE

Heards advokat: Det är lögner och skandalspridning

1 av 5

Skilsmässan och anklagelserna om misshandel blir allt smutsigare.

Enligt uppgift till TMZ sluter nu parets säkerhetsvakter upp för Johnny Depp.

– Det var Amber som var våldsam, säger de enligt uppgifter till TMZ.

Ord står mot ord.

Enligt Amber Heard dök maken Johnny Depp upp i hemmet, hög och full, och mitt i en diskussion blivit ”som besatt” av något och kastat hennes smartphone i hennes ansikte så hårt att hon fick blåmärken. Han ska sedan ha dragit henne i håret, slagit henne och halsat ur en magnumflaska som han sedan använde som slagträ för att krossa saker i huset.

Redan i lördags hade TMZ pratat med poliskällor som gjort gällande att de när de kallats till platsen inte sett några skador på Heard, och ej heller trasiga saker i bostaden. Nu uppger poliskällor för sajten att de två säkerhetsvakter som fanns i bostaden vid tillfället styrker den historien. Vakterna ska ha befunnit sig i samma rum som paret fram tills bråket briserade, de lämnade dem då ifred och ställde sig vid entréområdet.

”Störtade in i rummet”

När Amber Heard ropade ”sluta slå mig!”, kastade de sig, enligt uppgift till TMZ, in i rummet och fann makarna på ”minst sex meters avstånd”. Johnny Depp ska ha stått i köket och Amber Heard i en soffa i vardagsrummet, med en öppen planlösning däremellan.

Amber Heard har lämnat in foton på de påstådda skadorna, bland annat blåmärken i hennes ansikte men enligt säkerhetsvakterna fanns inga synbara tecken på skador på hennes kropp. Enligt TMZ:s uppgifter förnekar de också att det skulle funnits krossat glas och förstörda föremål i lägenheten vid tillfället.

”Det var hon som var våldsam”

Vakterna ska vittna i den rättegång som hålls nästa månad, och enligt uppgifterna till TMZ ska de hävda att det var Amber Heard som var den våldsamma under det 15 månader långa äktenskapet, och stått för vredesutbrott, skrik och kastade flaskor.

Samtidigt har Johnny Depps dotter och exfruar gått ut och stöttat Depp.

– Johnny har aldrig varit fysiskt våldsam mot mig, skriver Vanessa Paradis i ett brev TMZ tagit del av.

Vännen: Det är utpressning

Doug Stanhope, vän till Depp har också gått ut i ett inläggd är han skriver att Amber Heards berättelse är del av ett utspel som hon hotat med inför skilsmässan.

”Hon skulle lämna Johnny och hirade att öppet ljuga om honom på alla fula sätt hon kunde om han inte gick med på hennes villkor. Andra skulle nog kalla det utpressning”,s kriver han.

Amber Heards advokat Peter Sample slår tillbaka och kallar anklagelserna ärekränkande och förskräckliga.

– Alla anklagelser mot Ms Heard är fullständigt och otvetydigt falska. Att hon skulle utpressa Johnny Depp har ingen förankring i verkligheten, det är inget annat än typiskt skandalspridande, säger han till The Wrap.

Han och Amber Heard menar att misshandeln ägde rum under flera månader av det korta äktenskapet.

– Hon har varit mycket modig, sa Peter Sample när hon lämnat in sina bevis till rätten.

ARTIKELN HANDLAR OM