Simon Cowell stötte på surgubbe

1 av 5 | Foto: Simon Cowell.
NÖJE

Musikmogulen Simon Cowell och hans bebis förde ett sånt liv i förstaklasskabinen att en äldre herre surade till - rejält. 

Simon Cowell. 55, och lille Eric, 13 månader, tog planet till Miami i veckan. Men trots att den lilla familjen färdades i första klass var lille Eric högst skeptisk till resan.

Klagade och klagade

Den unge gossen grät och var rastlös. Pappa musikmogulen gjorde vad han kunde för att lugna ner barnet. Men det var inte nog för en medpassagerare. En äldre herre klagade och klagade hos kabinpersonalen över den lilla gossens beteende.

Sa till på skarpen

Simon Cowell gjorde precis vad alla andra gör i dessa tider. Han sa till på skarpen - på Twitter.
British Airways-teamet var fantastiskt. Eric flyger med oss. men jag satt bredvid en riktigt sur gubbe. Han klagade. Mycket”, twittrade Cowell.

Gick inte fram

Musikmogulens sociala medier-attack gick dock tyvärr inte fram till den sura gubben. I nästa tweet går det att läsa: ”Han bad om att få flytta. Det var massor av stånk och stön. De andra passagerarna var dock fantastiska”. Huruvida den sura gubben fick en ny plats på planet lämnar Cowell okommenterat på sitt Twitterkonto.

Kort epilog och uppmaning
Nöjesbladet hoppas såklart att hemfärden till London blir bättre för lille Eric. Vi vill även passa på att uppmana alla på denna jord att vara mindre surgubbe och bli glada av små bebisar. Allting blir så mycket bättre då.  

ARTIKELN HANDLAR OM