Susan Sarandon är singel igen

NÖJE

Bryter upp från 31 år yngre pojkvännen

1 av 3 | Foto: Susan Sarandon

Susan Sarandon ska ha gjort slut med pojkvännen Jonathan Bricklin, något han dementerar.

Stjärnan sägs ha tröttnat på att bli filmad konstant av sin partner.

Bricklin hade nämligen signat upp för en realityshow om deras förhållande.

Paret har dejtat i fem år och träffades under en roadtrip i Chile 2010. Jonathan Bricklin, 37, driver pingisklubben Spin i New York, som fått även Susan Sarandon, 68, att bli totalt pingisfrälst. Nu uppges skådespelaren ha tröttnat på att bli filmad av pojkvännen för Morgan Spurlocks realityshow ”Connected”, som följer sex olika par under sex månader av deras liv.

– Det satte mycket press på deras förhållande. Susan gjorde slut med honom eftersom hon inte ville vara en del av programmet, säger en källa till New York Post.

Men nu säger Bricklin till People att paret har ett ”komplicerat” förhållande. De ska dock fortfarande vara tillsammans.

– Vårt förhållande är omöjligt att sätta en etikett på vårt förhållande. Det utvecklas hela tiden i nya oväntade riktningar. Hon stöttade mig i min medverkan i programmet och det uppstod oväntade problem, men det fick oss inte att göra slut.

Bor inte ihop

Susan Sarandon och Tim Robbins, 56, skiljde sig 2009 efter 23 års års äktenskap. Hon har berättat i intervjuer att hon och Bricklin inte bor ihop och att åldersskillnaden inte stör henne.

– Det är en människas själ som intresserar mig. När du är kär blir ålder, kön och hudfärg irrelevant, sa hon till tidningen Hello i oktober förra året.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!