Mode

Pippa Middleton talar ut om klänningen

Av: 

Anna Flytström

NÖJE

”Skulle vara helt oansenlig”

Smickrande men pinsamt – världens mest omtalade tärna Pippa Middleton har för första gången talat ut om brudtärneklänningen med stort b. Ett b som i bakdel.

Det kungliga brittiska bröllopet mellan prins William och Kate Middleton för tre år sedan fick hela världens blickar att riktas mot Westminster Abbey i London. Mot den spektakulära paraden, de celebra gästerna och den fantastiska brudklänningen designad av Sarah Burton på Alexander McQueen med sitt långa släp och mot… vänta nu…

Bakom det svepande släpet kom något som fick allas blickar att haja till och stanna upp. Det var Kates syster Pippa Middleton – klädd i en sådan smickrande, figurkramande klänning att det inte gick att undgå att notera den välformade bakdelen.

Den blev genast en av bröllopets stora snackisar och föremål för mängder av tidningsartiklar. Så pass känd blev bakdelen att elaka tungor till och med beskyllde Pippa Middleton för att medvetet ha stulit uppmärksamheten från sin syster genom sitt klädval. Något som inte alls stämde. I det amerikanska tv-programmet Today talar hon för första gången ut om händelsen.

– Det var extremt oväntat. Planen var att klänningen skulle vara helt oansenlig och bara smälta in med släpet. Men det var väl smickrande, säger hon till programledaren Matt Lauer.

På frågan om det även kändes lite pinsamt svarar hon:

– Ja, definitivt!

Bröllopet och klänningen förvandlade Pippa Middleton till världsstjärna över en dag och hennes liv har inte varit sig likt sedan dess. I intervjun berättar hon även om sina känslor kring kändisskapet.

– Jag har känt mig lite offentligt mobbad när jag läst saker som inte alls stämmer. Det är rätt så jobbigt. Men jag försöker bara gå min egen väg och leva mitt liv som vilken vanlig 30-åring som helst.

Och ödet för den berömda klänningen?

– Den hänger hemma i garderoben. Jag har inte burit den sen dess. Jag kommer nog bara låta den hänga där. Det är en sådan sak som man tar fram och visar om någon frågar eller om mina framtida barn vill se den. Då ska jag visa upp den för dem.

Här kan du spana några andra kungliga stilar!

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode