Familjen sluter upp kring Bynes

Mamma Lyss: ”Amanda har ingen psykisk sjukdom.”

Hon har strippat på ett gym, gått runt och pratat med sig själv, skrikit åt folk, hotat med att ta livet av sig och bråkat med främlingar.

Men Amanda Bynes, 28, är inte psykiskt sjuk. Enligt hennes föräldrar beror dotterns märkliga uppträdande på att hon har rökt marijuana.

– Amanda har ingen psykisk sjukdom. Hon har aldrig blivit diagnostiserad med schizofreni eller bipoläritet, säger Lyss Bynes till E! News trots att dottern nyligen vistats på en klinik för psykiska besvär.

Slutat med mediciner

Nu har familjen valt att sluta med alla mediciner.

– Hon är väldigt ledsen och sårad över alla tweets, kommentarer och saker som hon gjort under inflytande av droger, menar Lynn.

Sedan skådespelerskan släpptes ut från psykiatriska kliniken Ventura country tidigare i år har flera rykten florerat att hon var tungt medicinerad för att klara av sina mentala problem, något som nu både familjen och Amandas advokat förnekar.

”Har aldrig missbrukat tunga droger”

– Amanda äter inga mediciner och hon går in för att leva så hälsosamt som möjligt. Hon har aldrig missbrukat alkohol eller tunga droger och hon har inte rökt marijuana på nio månader, säger hennes advokat Tamara Arminak.

Men nöjessajten TMZ hävdar att de ljuger.

– Alla vi har pratat med menar att Amanda lider av schizofreni och bipoläritet. Det finns dokumenterat bevis på mental ohälsa, skriver TMZ och menar att man bara omhändertar personer som har en svår psykisk störning eller är alkoholiserade.

Föräldrarna dominerar Amanda totalt

Under sin vistelse på ­psykiatriska kliniken ska stjärnan ha utfört en djävulsutdrivning och bitit sig själv.

Frågan är hur mycket Amanda själv har att säga till om. Enligt hennes före detta bästa väninna Ana ­Rivera dominerar Amandas föräldrar henne totalt.

– Hon var frustrerad eftersom de ville att hon skulle vara skådespelerska medan hon ville jobba med mode. Hon har aldrig stått nära sin familj och kommer inte överens med sin pappa. De säger bara åt henne vad hon ska göra och lyssnar aldrig på vad hon vill göra, säger Ana enligt Perez Hilton.  

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN