Madonna

Madonna vill tona ner sig

Av: 

Mathilde Albinsson

Madonna.
Madonna.

NÖJE

Madonna strävar efter att bli mer intim med publiken.

Efter sju världsturnéer på stora scener vill hon göra en show i mindre skala.

– Jag har gjort så många shower – världsturnéer, arenor, allt möjligt – så nu känner jag att jag måste hitta på något nytt, säger hon i en intervju med BBC.

Madonna, 59, har underhållit sin publik iklädd ikoniska Jean Paul Gaultier-kostymer, med samurajer och matadorer på scenen, under sju gigantiska världsturnéer.

Nu vill stjärnan förnya sina scenframträdande – genom att tona ner och skala av. Nästa show kommer ske i ett mindre format.

– Jag har gjort så många shower – världsturnéer, arenor, allt möjligt – så nu känner jag att jag måste hitta på något nytt, säger hon i en intervju med BBC och fortsätter:

– Jag gillar att göra intima shower och få möjlighet att prata direkt till publiken.

Kan likna ”Tears of a clown”

Hon berättar att nästa föreställning möjligen kan landa i något som liknar ”Tears of a clown”, showen där sångerskan klädd som en clown bjuder publiken på akustiska versioner av sina låtar, skämt, mellanprat och anekdoter.

Föreställningen framfördes för första gången i Melbourne, Australien, 2016 och sedan ytterligare en gång på en välgörenhetsgala för organisationen Raising Malawi, som Madonna har varit med och grundat.

– Det är något jag utforskar just nu: Idén om att göra en show som inte reser världen runt, utan stannar på en plats och använder inte bara humor och musik i en intim miljö, utan även andras musik och annan underhållning, säger hon till BBC.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Ledin: ”Inte alltid varit framgångsrik”

ÄMNEN I ARTIKELN

Madonna