Jackass

”Jackass 4” spelas in – utan stjärnan: ”Bojkotta filmen”

Drogproblemen ledde till att han fick sparken: ”Vem bryr sig om jag är full eller inte?”

Av: 

Leo Pettersson

Bam Margera har de senaste månaderna publicerat flera videor på sociala medier i vilka han går till angrepp mot produktionen av ”Jackass 4”.
Bam Margera har de senaste månaderna publicerat flera videor på sociala medier i vilka han går till angrepp mot produktionen av ”Jackass 4”.

NÖJE

Galningarna har samlats för att spela in en fjärde ”Jackass”-film.

Men Bam Margera, 41, uppges ha fått sparken från projektet och uppmanar fans till att bojkotta ”Jackass 4”.

– De kan dra åt helvete, säger han.

Nästan 21 år har gått sedan ”Jackass” hade säsongspremiär på MTV. Det blev snabbt en stor succé och ledde vidare flera spin-offs men kanske framför allt också tre långfilmer.

Många i det galna kompisgänget är nu i 50-årsåldern. Men det hindrar dem uppenbarligen inte från att att spela in en fjärde film.

Inspelningen av ”Jackass 4” hade faktiskt precis börjat när pandemin slog till förra året. Allt blev av förklarliga skäl försenat och nu i början av april bekräftade Paramount Pictures att premiären, som först var tänkt för 2 juli, flyttas fram till 22 oktober i år.

Johnny Knoxville är tillsammans med Steve-O filmens stora stjärnor nu när Bam inte är med.

De flesta är med igen

Jeff Tremaine är tillbaka i regissörsstolen. Frontfiguren Johnny Knoxville, 50, står återigen i händelsernas centrum. Han får också sällskap av flera av de andra igenkännbara galningarna.

Chris Pontius, Jason ”Wee Man” Acuna, Ehren McGhehey, Preston Lacy och Steve-O kommer att vara med.

Fans världen över gläds åt att gänget har återförenats och att en ny långfilm snart är här. Men projektet har fått ett mörkt moln över sig på grund av Bam Margera, 41, en av nyckelprofilerna i ”Jackass”.

Bam Margera under Ryan Dunns begravning.

Blev värre efter Dunns död

De senaste åren har Bam Margera lidit av missbruksproblematik. Substansproblemen började omkring när hans bästa kompis Ryan Dunn körde ihjäl sig påverkad av alkohol. Han har sedan dess varit på rehab flera gånger för sina problem med alkohol och Adderall.

Ett av kraven från Paramount ska därför ha varit att Bam skulle hålla sig nykter under inspelningsperioden. Men han ska ha fortsatt använda droger och fick då sparken från filmen.

– Vem i helvete bryr sig om jag är full eller inte? sa Bam Margera på Instagram i samband med att han portats från inspelningen.

Uppmanar till bojkott

Sedan dess har tonen skruvats upp. Vid flera tillfällen har han gått till attack mot framför allt Johnny Knoxville på Instagram. Många av videorna har sedan tagits bort från hans konto, men de lever förstås kvar på internet.

Bam Margera har menat att det rehab som Paramount tvingade honom att göra i 90 dagar förvärrade hans situation. I ett klipp listar han 18 olika substanser som han påstår har skrivits ut till honom under rehabiliteringen.

Dessa substanser, däribland Zoloft, Klonopin, Lexapro och Wellbutrin, ska enligt Bam ha försatt honom i en ännu djupare psykologisk kris. Redan innan han fick sparken från filmen pratade han öppet om självmordstankar och nu uppmanar han sina fans att bojkotta ”Jackass 4”.

– Om någon bryr sig om mig, gå inte och se filmen. ”Jackass” betydde allt för mig, säger Bam i ett klipp.

”Jackass”-gänget under inspelningen av introt till den första filmen.

Steve-O: ”Vill bli avundsjuk igen”

De senaste månaderna har Bam Margera publicerat mängder av bilder och videoklipp där han baktalar flera av sina tidigare vänner från ”Jackass”. Flera av hans 2,2 miljoner Instagram-följare skriver ofta i kommentarsfältet att Bam ser ut att vara i behov av hjälp.

”Jackass”-kollegan och vännen Steve-O, 46, tog sig själv ur tungt drogmissbruk och har nu varit nykter i 13 år. I sin egen podcast pratar Steve-O om hur han försökt prata förstånd i Bam, och han gör det genom en anekdot om hur avundsjuk han var på honom i begynnelsen.

– Varje gång jag har sett honom på TMZ på på senaste har det varit dåligt. Jag har sagt till honom ansikte mot ansikte att dude, jag var alltid så avundsjuk på dig och jag vill verkligen bli avundsjuk på dig igen, säger Steve-O som hoppas att hans kompis ska kunna göra samma resa till nykterhet som han själv.

Rykten om återkomst

Det har ryktats om att Bam ändå skulle kunna göra en återkomst till ”Jackass 4”. Men med tanke på senaste veckornas statusuppdateringar från honom känns det långt borta.

Paramount Pictures har ännu inte släppt något officiellt uttalande om varför Bam Margeras utesluts från filmen.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Johnny Knoxville bryter tystnaden efter Bams påhopp

ÄMNEN I ARTIKELN

Jackass

Bam Margera

Johnny Knoxville

MTV

Paramount