Carolina Gynning om framtidsplanerna med Viktor Philipson: ”Han får fria”

Kan tänka sig fler barn med pojkvännen – på ett villkor

Carolina Gynning gifter sig gärna med Viktor Philipson.

Men då är det han som får gå ner på knä.

– Jag är traditionell och känner att jag fan inte tänker fria, han får fria, säger hon.

Carolina Gynning, 44, och Viktor Philipson, 36, har varit ett par sedan 2019, med undantag för ett kortare uppbrott i början av 2021.

Sommaren 2021 fick de sitt första gemensamma barn, dottern Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning.

Sedan tidigare har Carolina Gynning döttrarna Alicia och Adele, som hon har varannan vecka.

– Det är hårt måste jag säga, jävligt hårt. Man är trött hela tiden. Men det vet man ju och det är priset man får betala. Och det är ju så klart också underbart. Och dessa tre tjejer som jag får vara förebild för, det är ju fantastiskt, säger hon till Aftonbladet i samband med ”Stjärnorna på slottet”-pressträffen.

Vill gifta sig

Viktor Philipson har kvar sin lägenhet i stan, men Carolina Gynning säger att de ändå tillbringar största delen av tiden tillsammans i hennes hem på Ekerö.

Finns det planer på giftermål framöver?

– Jag hoppas det! Jag är traditionell och känner att jag fan inte tänker fria, han får fria. Jag gnäller om det jämt och ständigt men han verkar inte fatta någonting.

Det blir ett ja om han ställer frågan, säger hon.

– Vi får hoppas på att han gör det. Han säger ju att vi kommer att gifta oss, så jag tror att det bara handlar om när.

Är du sugen på fler barn?

– På ett sätt är jag det, också för att Viktor ju bara har ett. Men det enda är ju det här med att man inte får någon sömn... om Viktor ställer upp och tar nätterna, då kör jag en fjärde!

Tidigare kropphets

Carolina Gynning säger att hennes yngsta dotter kom med en fantastisk lärdom.

– Jag har varit så sjukt hård mot mig själv hela min uppväxt, ända fram till hon kom kan man säga, med att jag hela tiden måste komma tillbaka till ett visst ideal. Riktig kropphets liksom. Jag har slitit på gymmet tills jag fått blodsmak i munnen för att bli pinnsmal igen. Och det är ju långt ifrån alla tjejer som ser ut så naturligt och det har inte jag gjort. Jag har egentligen alltid varit en kurvig tjej som försökt banta ner sig. Det var skitjobbigt, säger hon och fortsätter:

– Med min sista dotter kände jag bara att jag känner mig nöjd med hur jag ser ut. Jag känner att det är okej att släppa på det där och det är en sådan befrielse.

Carolina Gynnings avsnitt i ”Stjärnorna på slottet” sänds lördag 20.00 i SVT och SVT Play.

Carolina Gynning.
Carolina Gynning.
Publisert:

LÄS VIDARE