Publicerad:

Victoria: ”Jättekonstig värld att komma ut till”

Av: Alex Hartelius/Meter

Publicerad:

Victoria Klöfver Rama fick lämna ”Big brother” i måndags. 

Att komma ut i verkligheten blev som en ”stor käftsmäll”. 

– Det är en jättekonstig värld att komma ut till, säger hon. 

Victoria Klöfver Rama kom på måndagen ut till en främmande verklighet. Trots att produktionen informerat deltagarna om coronaspridningen i världen, så blev hon ändå överraskad av det allvarliga läget. 

– Det är en jättekonstig värld att komma ut till. Det blev som en stor käftsmäll att komma ut till något man inte trodde att man skulle komma ut till, säger hon. 

Innan sin medverkan i ”Big brother” jobbade hon som flygvärdinna och hade tänkt återgå till jobbet när hon kom ut. Istället har hon och flera av hennes kollegor förlorat sina jobb. 

– Först och främst kommer man ut, ska catcha upp med människor och familj, och så har man inget jobb längre. Man vet inte hur man ska försörja sig. Det är en jättemärklig känsla. Första dygnen har inte varit roliga. 

Foto: TV4
Victoria Klöfver Rama fick lämna "Big brother” på måndagen.

”Svårt att prata om”

De senaste dagarna har hon också börjat bearbeta mycket av sina känslor från tiden i huset. När hon lämnade huset började hon sakna de andra deltagarna och även reflektera över sin relation med Alex Manzizila, som hon i programmet beskrivit som vänskaplig. 

– Det uppstår andra känslor när man kommer ut och jag har svårt just nu att veta vilka känslor jag känner. Det enda jag vet är att jag saknar Alex jättemycket och vill jättegärna träffa honom när han kommer ut, sen vet jag inte riktigt vad det är för känslor. 

Victoria Klöfver Rama har de senaste dagarna scrollat igenom flödet på sociala medier och insett att hon till en början var en tittarfavorit som kom in med positiv energi i ”Big brother”. Men för drygt tre veckor sedan fick hon en dipp, vilket hon tror tittarna märkte.

– Det är så svårt att prata om det där inne, eftersom spelet fortfarande pågår. Ingen tar hänsyn till såna saker. Många saker som jag hade varit med om på utsidan, och inte hanterat, började jag hantera inne i huset och jag tror det syntes i tv-rutan, säger hon och fortsätter: 

– Sen är det sjukt många som skrivit, både familj och andra som jag inte känner, att det inte gick att rösta och då börjar man ju tänka i de banorna. Men för att jag ska må bra i det och inte tänka att saker och ting är riggade så antar jag det berodde på att jag blev ”low” och inte var så rolig att titta på.

Foto: TV4
Victoria kramar om Jasmine Armstrong och Alex Manzizila.

”Varför måste folk skriva sånt?”

Efter programmet har flera personer hört av sig till Victoria Klöfver Rama. Hon säger att flera tusen positiva kommentarer kommit in på sociala medier, men att det även förekommit några negativa kommentarer som påverkat henne.

– Det kommer två, tre jätteelaka kommentarer och då blir man knäckt, för man är skör när man kommer ut och jag förstår inte varför folk måste skriva sånt? Jag är inte van vid det där heller, utan klev in i huset som en helt vanlig tjej. Alla som följde mig på Instagram kände mig. 

Hur hanterar du det?

– Jag fastnade tyvärr med telefonen direkt när jag kom ut och pratade inte så mycket med mina vänner. Det var svårt, men nu har jag landat lite mer i det. Jag har pratat mycket med ”Patzy”, ”Bella”, Lisa och min familj som har sett mig. Alla är jättestolta över min medverkan.

”Big brother” sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 på Sjuan, TV4 Play och Cmore. Det sänds även dygnet runt på Cmore.

”Big brother Inifrån” är ett samarbete mellan Aftonbladet och Meter/TV4, läs mer om det här.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN