Nya tricket: Äta apelsin i duschen

NÖJE

Nästan alla glädjeämnen verkar gå att förädla och vidareutveckla. Det senaste tricket för att njuta av vardagen är att äta apelsin i duschen för att slippa slabbet.

En grå söndag i slutet av februari kommer fortsätta att vara tråkig så länge du inte gör någonting roligt, som att plocka en apelsin ur fruktskålen och släppa på varmvattnet i duschen. Ja, det låter kanske löjligt och slumpmässigt, men har blivit ett hett samtalsämne på det populära internetforumet Reddit, skriver Vice.

Det ursprungliga inlägget har kommenterats tusentals gånger och har till och med gett upphov till en egen grupp på forumet.

Användaren ”Photon_bandit” som lade grunden till det udda internetfenomenet fick tipset under ett ungdomsläger i Italien för tolv år sedan. Han berättar att en ungdomsledare beskrev den befriande upplevelsen av att kunna slita en apelsin i stycken utan att behöva oroa sig för att få kletiga händer av apelsinsaften.

Anhängare till den blöta fruktstunden lägger upp bilder från när de utövar aktiviteten, skriver Vice. Många fotografier föreställer apelsinskal på duschgolvet. Armar, ben och magar får synas på bilderna enligt gruppens regler, men det är förbjudet att fotografera könsdelar. Det är också tillåtet att lägga upp bilder på andra citrusfrukter som mandariner, klementiner och blodapelsiner, men inte på grapefrukt.

ARTIKELN HANDLAR OM