GOT-skådisen är inte populär efter senaste avsnittet: ”Brevbäraren vägrar tala med mig”

1 av 2 | Foto: Supplied by LMK / Landmark
NÖJE

Varning för spoilers.

Det är sedan länge känt att ”Game of thrones”- fansen ibland har svårt att separera skådespelarna från karaktärerna de spelar i serien.

Sedan avsnitt fyra sändes natten till måndag har Jerome Flynn, lärt sig denna läxa.

Ser Bronn, Tyrions förre wingman, Jamies räddare och en allmänt ganska omtyckt karaktär är inte särskilt populär bland fansen just nu. Åtminstone inte sedan den sjunde säsongens fjärde avsnitt ”The spoils of War” sändes natten till måndag. I avsnittet försöker Bronn nämligen skjuta ner draken Drogon medan Danaerys rider på honom i avsnittets sista scener.

– Jag blev förvånad när jag såg avsnittet. Jag tillbringade veckor med att spela in den sekvensen, men jag var väldigt spänd när den sändes, de har verklig lyckats med scenen, berättar skådespelaren Jerome Flynn, som spelar Bronn för HBOs ”Making game of thrones”.

Impopulariteten av detta drag har han sedan dess fått uppleva i första hand.

– Men sedan den där striden sändes i TV har jag varit väldigt impopulär. Min brevbärare vägrar prata med mig för att jag sköt draken.

Bronn kan dock gå en osäker framtid till möter, på frågan hur oroliga fansen ska vara för karaktären varar Jerome nämligen vagt:

– Det beror på om du bryr dig om honom eller inte. Om du är arg över att han har skjutit på Drogon så kanske du inte behöver oroa dig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier

HBO