Ullared-Morgans krav på Kanal 5: ”Jag vill ha dillchips”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Morgan Karlsson tvekade inför att medverka i en nionde säsong av succéprogrammet ”Ullared”.

Men så satte han ett krav på Kanal 5 – fick han utöka sitt eget produktsortiment med dillchips kunde han tänka sig att vara med igen.

– Jag har snackat med ledningen och begärt det, säger han till Hänt.

1 av 2 | Foto: Marcus Ericsson
Ullared-Morgan kräver dillchips.

Morgan Karlsson, 44, kanske mest känd som ”Ullared”-Morgan, är en folkkär profil.

I över åtta år har tittare kunnat följa hans vardag som anställd på varuhuset Gekås i Ullared. Men kändisskapet har ibland varit tufft att hantera och inför den nionde säsongen funderade Morgan Karlsson på att hoppa av, skriver Hänt.

– Det tar på krafterna att ha en kamera med sig hela tiden. Jag har redan gjort två stora projekt i år och jag var lite tveksam ett tag att det kanske blir för mycket med Ullared i höst också, säger han till sajten.

Han utvecklar:

– Visst får de komma fram och prata och fråga saker, men folk jagar mig och vill ha en selfie. De har ingen respekt, det är bara den jävla kameran de bryr sig om.

Kravet: ”Jag vill ha dillchips också”

Men så tänkte han om och framförde ett villkor till Kanal 5. Morgan Karlsson har, i likhet med kollegan Ola-Conny Wallgren, 54, ett eget produktsortiment på varuhuset.

Ola-Conny har ett eget bröd, som han har tagit fram och satt sitt ansikte på. Morgans ansikte pryder ett chipssortiment, som han nu kräver att få utöka.

– Vi diskuterade fram och tillbaka. Jag har redan sorucreamchips, lättsaltade chips och grillchips – men jag vill ha dillchips också. Jag har snackat med ledningen och begärt det, säger Morgan Karlsson till Hänt.

Orättvist att Ola-Connys bröd säljer bättre

Han berättar även att Ola-Connys bröd är en storsäljare som går bra året runt, medan hans egen chipshylla är mer säsongsbaserad. Och lite orättvist tycker han allt att det är att Ola-Connys bröd säljer mer, berättar han för Hänt.

– Ja, lite egentligen kanske. Men jag har en lön jag är nöjd med.

Nu blir det alltså en nionde säsong för ”Ullared”-Morgan trots allt.

– Det sporrar en mer att vara med i ett program när det händer lite nya grejer efter ett par år, säger han till Hänt.

Nöjesbladet har sökt Morgan Karlsson.

Publicerad:

LÄS VIDARE