Montazami: Who cares om lyxiga bilar?

Sätter plus på livet: ”Jag har ju köpt alla dyra väskor så jag behöver inte lägga en krona till på nånting”

Maria Montazami efter inspelningen av ”The island” på Kanal 5 och Discovery+
Maria Montazami efter inspelningen av ”The island” på Kanal 5 och Discovery+

Hon har överlevt i två veckor på en öde ö i kommande realityserien ”The island”.

Det har fått Maria Montazami att omvärdera sin situation – det berättar hon när Aftonbladet ber henne betygsätta livet just nu.

– Efter det här äventyret, det har fått en att tänka på att vissa saker inte betyder så mycket, säger hon.

Maria Montazami, 55, har precis kommit hem från inspelningen av realityserien ”The island” där hon tillsammans med en grupp kändisar har överlevt i två veckor på en öde ö i Stilla havet, utan mat och vatten. Serien, som ska visas på Kanal 5 och Discovery+ senare i höst eller i början av nästa år har fått Montazami att omvärdera mycket i sin tillvaro, något som visar sig när Aftonbladet ber henne sätta plus på livet just nu.

Maria Montazami efter inspelningen av ”The island” på Kanal 5 och Discovery+
Maria Montazami efter inspelningen av ”The island” på Kanal 5 och Discovery+

Här är Maria Montazami betyg på...

...hälsan Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Jag sätter en fyra för nu har jag varit utan mat ett tag och sen när man kommer tillbaka och äter en massa mat så slänger man bara i sig. Det har varit svårt att hålla igång träningen så jag skulle kunna vara i lite bättre form.

...hemmet Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Det först jag gjorde när Kamran kom och hämtade mig var att jag gick in i köket och sa: ”De där två snurrstolarna ryker i morgon”. Jag gav dem till hushållerskan dagen efter, för det kändes så otroligt klaustrofobiskt. Vi hade ju sett sandstrand hela tiden så när jag kom hem så kände jag att det behövdes mera space. Annars är huset hundra procent tipptopp.

...karriären Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag är ju en hemmafru in i det sista så om man får räkna det som karriär som är den på topp, en femma. Jag är ju även mamma och fru och det får man ju också kalla för karriär som hemmafru.

Deltagarna i svenska ”The island”.
Deltagarna i svenska ”The island”.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Det är också en femma. Jag och min man kommer fira 30 år i år. Det kan ni tänka er själva, att vara tillsammans så länge är ganska på topp. Man borde hacka det i sten.

Vad har ni för hemlighet?

– Att verkligen kunna förstå varandras svagheter, för det är ju oftast sånt som man irriterar sig på. Och vi skrattar, har kul och skämtar, det tror jag är jätteviktigt, man ska kunna skratta och ha kul.

Nu har väl alla barn flyttat ut också, hur har det påverkat er?

– Mina barn är otroligt mammiga och älskar att vara med mig, vi går och shoppar och tar ett glas champagne i trädgården. De bor ganska nära, Hanna bor närmast, bara fyra minuter från huset, så vi ses väldigt ofta. Men jag tycker att det är ganska kul att vara själva bara jag och Kamran, vi gör vårt eget, äter lite lättare mat. Man behöver inte laga för så många, det är ju lite lyxigt.

...framtidsplanerna (- - -)

– Det kan man ju faktiskt inte sätta nåt betyg på, för framtiden är så otroligt osäker. Först vet man inte om man kommer leva i morgon, men jag hoppas att framtiden kommer bli utöver det exceptionella. Min äldsta dotter ska ju gifta sig, så vi har mycket kul att se fram emot. Samtidigt, efter det här äventyret på en öde ö, det har fått en att tänka på att vissa saker inte betyder så mycket. Det som är viktigt är att få vara med familjen, att alla är friska. Skit i pengar och det ena med det andra. Frisk, tak över huvudet, en varm säng. Det är det som gäller. Who cares om lyxiga bilar och pengar och dyra väskor? Jag har ju köpt alla dyra väskor så jag behöver inte lägga en krona till på nånting.

”The island” är en ny realityserie på Kanal 5 och Discovery+ som kommer att sändas senare i höst eller i början av nästa år.

Publisert:

LÄS VIDARE