Christina Riccis oväntade gravidlycka – efter tuffa skilsmässan

Stjärnan väntar barn efter exmakens besöksförbud

Uppdaterad 2021-10-10 | Publicerad 2021-08-13

Christina Ricci ska bli mamma igen.

Efter besöksförbudet mot exmaken: Nu väntar Christina Ricci, 41, sitt andra barn.

Skådespelaren avslöjar gravidlyckan på Instagram med bilder på ultraljud och gravidmagen.

Pappa är hårstylisten Mark Hampton.

Christina Riccis gravidlycka slog ner som en bomb i Hollywood under onsdagen när både hon och barnets far, hårstylisten Mark Hampton lade upp bilder från ultraljudet på Instagram och taggade varandra. Ricci har därefter också lagt upp en bild i sin Instagram story på gravidmagen.

Till ultraljudsbilderna har de blivande föräldrarna båda skrivit samma ord:

”Livet blir bara bättre”.

Bilderna på det ofödda barnet togs 27 juli under ett sjukhusbesök i Vancouver.

Har ett barn sedan tidigare

Enligt brittiska Metro har Ricci och Hampton känt varandra sedan 2017 när de arbetade tillsammans under en omslagsfotografering till Net-a-Porters magasin The Edit och i mitten av juli hyllades Mark Hampton av Christina Ricci på sin födelsedag med ett instagram-inlägg där hon beskrev honom med orden:

”Favoritperson, vacker människa, bärare av allt lyckligt, magisk och god, jag älskar dig, det kommande året kommer att bli det bästa hittills”.

Sedan tidigare har Christina Ricci sonen Casper, 6, med exmaken James Heerdegen. De gifte sig 2013, men äktenskapet slutade i tumult och Ricci begärde skilsmässa i jul 2020 efter anklagelser om våld i hemmet.

Exmaken fick besöksförbud

För domstolen kunde Ricci visa upp bilder på stora blåmärken på armar, handleder och händer och skärsår som ska ha uppkommit under ett av bråken under corona-isoleringen. I januari beviljade domstolen dessutom ett besöksförbud, där exmaken stoppades från att komma närmare än 90 meter från Ricci.

I april i år nådde exparet en överenskommelse där Ricci fick ensam vårdnad om sonen, medan Heerdegen fick rätt att träffa sitt barn regelbundet och också prata med honom över video minst tre gånger i veckan om han inte har möjlighet att vara i Kanada där Ricci bor, enligt New York Posts kändissajt Page Six.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln