Sofia Wistam leder ”Temptation Island”

”Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av”

NÖJE

Sofia Wistam, 50, leder comebacken av ”Temptation Island”.

Sexsåpan är tillbaka på svensk tv nästa år.

– Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av, säger Sofia i ett pressmeddelande.

”Temptation Island” chockade tv-publiken i början av 2000-talet. Nästa år är realityserien tillbaka i Kanal 5.

Den leds av en av kanalens främsta ansikten utåt, Sofia Wistam.

– Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av. Vad är okej att göra i ett förhållande och vad är att gå över gränsen? Hur allvarlig är en kyss, och vad kan den få för konsekvenser? Här har vi fyra unga par som vill testa sitt förhållande innan de bestämmer sig för hur de ska gå vidare, och jag tycker att det ska bli jättespännande att se hur de hanterar frestelser – men också hur de klarar av att se varandra bli uppvaktade av andra, säger hon i ett pressmeddelande.

”Ganska olika produktioner”

Inspelningarna av såpan pågår på den thailändska ön Koh Samui just nu. Och trots sitt nya uppdrag kommer Sofia Wistam att fortsätta leda tittarsuccén ”Sofias änglar”.

– Det jag tar med mig till båda de här på papperet ganska olika produktionerna är förhoppningsvis en närvaro och en stabilitet, och ett sinne och hjärta som är öppet för människors mest ärliga känslor och historier, säger hon.

”Temptation Island” går ut på att fyra kärlekspar åker till en paradisö där de de skiljs åt och utsätts för olika frestelser. Tidigare har frestelserna bestått av härliga singlar som anlänt till ön.

Har letts av Martin Björk

De två tidigare säsongerna skapade stora rubriker som bland annat handlade om dolda äktenskap, strippor och sexorgier. Programmet har tidigare letts av Pernille Aalund, Pontus Gårdinger och Martin Björk.

Såpan sänds på Kanal 5 under 2017.

ARTIKELN HANDLAR OM

Kanal 5