Let’s Dance 2017

Anders Öfvergård och Stina Wollter klara för ”Let's dance”

Presenterades under morgonen

avEmelie Anderberg

1 av 4

I onsdagens ”Nyhetsmorgon” avslöjades det att ytterligare två deltagare är klara för TV4:s dansprogram.

Den tidigare ”Arga snickaren”, Anders Öfvergård, och Stina Wollter intar dansgolvet i vår.

Anders Öfvergård och Stina Wollter är klara för den nya säsongen av ”Let’s dance”. Det avslöjades under onsdagens ”Nyhetsmorgon” i TV4. Sedan tidigare är Anja Pärson presenterad som en av årets deltagare, och i går ryktades det om att även tv-profilen Samir Badran är klar. Något som ännu inte bekräftats.

Inte kunnat tacka ja tidigare

Den förre ”Arga snickaren” har tidigare inte kunnat vara med i programmet, eftersom han då arbetade för en annan kanal än TV4.

– Först var det totalnej, det har det varit i flera år. Jag har inte fått göra det eftersom jag varit på en annan kanal, säger Anders Öfvergård i ”Nyhetsmorgon”.

”Otroligt spännande”

Han har inte heller samma dansvana som Stina Wollter, då han är en gammal hockeyspelare. Wollter däremot dansar ofta loss på sin Instagram, men trots det var det långt ifrån självklart för henne att tacka ja, eftersom hon var orolig över att tiden inte skulle räcka till.

– Jag är ju hemmadansare. Det här ska bli otroligt spännande. Jag har en utställning och ett radioprogram och jag har ett liv där det där ska in, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

”Let’s dance” har säsongspremiär i mars och leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

ARTIKELN HANDLAR OM