Alice Stenlöf och Jireel har gjort slut

Bekräftar uppbrottet: ”Har mått dåligt”

Alice Stenlöf och Jireel.
Alice Stenlöf och Jireel.

De har varit ett av Sveriges hetaste kändispar.

Men nu berättar artisten Jireel att han och influencern Alice Stenlöf har gjort slut.

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande”, skriver han på Instagram.

I höstas visade Alice Stenlöf, 24, och den grammisvinnande rapparen Jireel, 20, upp sin kärlek och bekräftade att de båda var ett par. Men kärleken blev inte så långvarig.

Nu meddelar paret att de har gått skilda vägar och på sin Instagram skriver Jireel Lavia Pereira, som är hans fullständiga namn, om uppbrottet.

”Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa.”, skriver han på Instagram.

Jireel vill dämpa den ryktesspridning som pågått de senaste veckorna.

”Ni behöver inte vara förvirrande av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”, skriver han.

Mått dåligt

Alice Stenlöf är öppen med att hon mått dåligt den senaste tiden. I sin vlogg berättar hon mer:

– Det här får bli lite vad det blir. Det här, det räcker nu, jag orkar inte mer och jag saknar er. Men sanningen är att jag har mått bajs, jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, säger hon.

Alice Stenlöf drev tidigare den populära podcasten ”Har du sagt A får du säga B” tillsammans med Bianca Ingrosso, 26, och har tävlat i ”Let´s dance”.

Förhållandet mellan  Alice Stenlöf och artisten Jireel  varade ett drygt halvår.
Förhållandet mellan Alice Stenlöf och artisten Jireel varade ett drygt halvår.
Publisert:

LÄS VIDARE