”The Rock” Dwayne Johnson

”The Rock” - favorit som USA:s nästa president

Av: 

Olle Kvarnsmyr

The Rock for president
The Rock for president

NÖJE

Dwayne "the Rock" Johnson som USA:s president? I alla fall om folket får bestämma enligt en ny opinionsundersökning.

Wrestlaren, skådespelaren och den minst sagt ståtliga mannen Dwayne "the Rock" Johnson har i åratal antytt att han kan tänka sig att bli USA:s nästa president. The Rock har under åren spänt ögonen i prominenta talkshowvärdar som Jimmy Fallon, Ellen och Jimmy Colbert och sagt att han kan tänka sig att bli president.

Växlar upp

Nu verkar det som att The Rock växlar upp sina presidentankar.

– Jag kan tänka mig att ställa upp som president om det verkligen är vad folk vill. Jag är seriös och känner stolthet över att tjäna folket precis som jag gör med underhållning och kommersiella verksamheter, säger The rock till USA Today.

The Rock for president

En ny opinionsundersökning visar att hela 46 procent av den USA:s befolkning kan tänka sig Dwayne "the Rock" Johnson som president.

– Jag tror inte att de de fäder som lade grunden till den amerikanska nationen NÅGONSIN kunde förställa sig en stor, flintskallig, tatuerad, halvsvart, halv-samoansk tequiladrickande man som gillar att köra en stor pick-up skulle joina klubben. Men om det händer. Då är det en ära för mig att tjäna dig och folket säger Dwayne "the Rock" Johnson på Instagram .

Vanligt med skådespelare

Att en skådespelare eller kändis ger sig in politiken i USA hör inte till ovanligheterna. Dokusåpastjärnan Donald Trump håller fortfarande det republikanska partiet i ett järngrepp, actionstjärnan Arnold Schwarzenegger var länge Kaliforniens guvernör och skådepelaren Ronald Reagan var USA:s president i två omgångar. Vilken typ av politik ”The Rock” eventuellt kommer att föra är i skrivande stund något oklar.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

De största skandalerna i Oscarsgalans historia

ÄMNEN I ARTIKELN

”The Rock” Dwayne Johnson

Amerikansk politik