Chrissy Teigen

Chrissy Teigen pudlar efter Courtney Stodden-kritiken: ”Ledsen”

Talar ut om mobbningen

Av: 

Natalie Demirian

​Chrissy Teigen.
​Chrissy Teigen.

NÖJE

Courtney Stodden har anklagat Chrissy Teigen för att ha sagt att hen borde ta livet av sig för tio år sedan.

Nu ber Chrissy Teigen om ursäkt.

”Jag är förskräckt och ledsen över vem jag brukade vara”, skriver hon på Twitter.

Tidigare i veckan anklagade den amerikanska tv-profilen och modellen Courtney Stodden, 26, den amerikanska tv-profilen, modellen och influencern Chrissy Teigen, 35, för att upprepade gånger ha mobbat hen och skrivit meddelanden på Twitter för tio år sedan om att hen borde ta livet av sig, och att hon skrivit saker som ”jag kan inte vänta på att du dör”.

Nu pudlar Chrissy Teigen.

”Skäms”

I flera Twitterinlägg ber hon nu om ursäkt.

”Det är inte många som har turen att hållas ansvariga för all deras tidigare skitsnack inför hela världen. Jag är förskräckt och ledsen över vem jag brukade vara. Jag var en osäker och uppmärksamhetssökande troll. Jag skäms över mitt beteende men det är ingenting jämfört med hur jag fick Courtney att känna sig”, skriver hon.

Courtney Stodden.

”Försökt nå Courtney”

Chrissy Teigen skriver också att det känns jobbigt att ha gjort sina fans och följare besvikna och att hon alltid kommer att jobba på att bli en bättre människa än vad hon var ”för tio år sedan, ett år sedan, sex månader sedan”.

”Jag har försökt nå Courtney privat, men eftersom jag offentligt gjort detta vill jag också offentligt be om ursäkt. Jag är så ledsen, Courtney. Jag hoppas att du kan läka nu med vetskap om hur ledsen jag är.”

Stodden, som kom ut som ickebinär och bytte pronomen till hen i april i år, blev känd 2011 när hen som 16-åring gifte sig med skådespelaren Doug Hutchison, som vid tillfället var 51 år. De skilde sig förra året, efter att ha varit gifta i nio år.

I en tidigare intervju från i år med Fox News, berättade hen att stjärnor som Wendy Williams, Chrissy Teigen och Anderson Cooper hånade och förlöjligade hen offentligt i samband med äktenskapet.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Benjamin Ingrosso om bråken i familjen under uppväxten: ”För liten för att gå emellan”

ÄMNEN I ARTIKELN

Chrissy Teigen

Courtney Stodden