Lindorff ska tävla i fortet – med bönderna

Övertalades av barnen

1 av 4 | Foto: JONAS ENG
Linda Lindorff tävlar i årets ”Fångarna på fortet”.

avLouise Åström

NÖJE

Programledaren Linda Lindorff ska tävla i ”Fångarna på fortet”.

Till laget, som hon själv satt ihop, har hon rekryterat bönder från tidigare säsonger av ”Bonde söker fru”.

– Jag är en tävlingsmänniska och när jag väl ger mig in i en tävling ger jag allt, säger hon till Nöjesbladet.

Linda Lindorff har hittills tackat nej alla de gånger hon blivit tillfrågad att medverka i tv-programmet ”Fångarna på fortet”. På bloggen avslöjar hon nu att hon dock bestämt sig för att delta i årets säsong.

– Det ska bli kul. Jag gör det mest för barnens skull. De övertalade mig, säger hon till Nöjesbladet.

Hon har dessutom fått välja ett eget lag att tävla med.

– Så klart kul eftersom det gör att man ju är mer sammansvetsat som lag. Sedan är det ju såklart roligare att tävla med folk man känner och vet att man tycker mycket om.

Tävlar med bönderna

Lindorff har rekryterat två av de bönder som deltagit i ”Bonde söker fru” för att hjälpa henne mot vinst: Sebastian Davidsson och Stefan Hildingsson.

Davidsson har tävlat i ”Sveriges starkaste man” och Hildingsson beskriver Lindorff som en ”urstark naturkraft från Hassela”. Enligt Lindorff har båda två tidigare tävlat på fortet, vilket hon ser som positivt eftersom att det är hennes första gång bland cellerna och tigrarna.

”Tappar kontrollen”

Trots de erfarna lagmedlemmarna finns dock en viss oro hos Lindorff. Hennes tävlingssinne som ibland, enligt henne själv, tar över helt.

– Jag är en tävlingsmänniska och när jag väl ger mig in i en tävling ger jag allt – på gott och ont. Jag tappar lite kontrollen och tar inte alltid rationella beslut i stridens hetta. De som känner mig säger att jag blir som förbytt. Lite läskigt faktiskt men tror att jag mognat lite efter Let’s Dance, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM