Paris Hilton dissade Joe Biden – för Britney

”Detta var viktigare för mig”

Att dj:a för president Joe Biden eller gå på sin bästa väns bröllop?

Ett enkelt val, enligt Paris Hilton.

– Hon såg fantastisk ut och det gör mig så glad att se att hon hittat sin sagoprins, säger Paris Hilton i sin podcast ”This is Paris”.

Britney Spears, 40, har äntligen fått gifta sig med pojkvännen Sam Asghari, 28, efter fem år som par.

Bjuden till bröllopet var vännen och arvtagerskan Paris Hilton, 41. Men det var inte den enda inbjudan hon fick den kvällen.

– Jag fick faktiskt frågan om att dj:a för presidenten och alla de andra presidenterna runt om i världen, men detta (Britneys bröllop, reds. anm.) var viktigare för mig, säger Paris Hilton i sin podcast ”This is Paris”.

Paris Hilton.
Paris Hilton.

Enligt CBS ägde presidentmiddagen rum i centrala Los Angeles där en handfull världsledare befann sig för att diskutera framtida samarbeten.

Samtidigt, ett par mil därifrån, festade Paris Hilton istället loss med bland andra Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore och Donatella Verscace. Och självklart huvudpersonen själv – Britney Spears.

– Det värmer mitt hjärta att se henne så glad och fri, säger arvtagerskan i sin podcast.

Joe Biden.
Joe Biden.

Har varit vänner i drygt 15 år

Paris Hilton och Britney Spears har varit nära vänner sedan tidigt 00-tal. Under Britneys tuffa år kantade av psykisk ohälsa och förmyndarskap, har Paris alltid stått upp för sin vän.

– Jag tror inte att någon väntade sig detta, men det är fantastiskt att höra att Britney är ett steg närmare frihet, vilket hon verkligen förtjänar, sa Paris Hilton i sin podcast i samband med att förmyndarskapet upphävdes i höstas.

britneyRockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE