Brian Austin Green

Brian Austin Green har blivit pappa igen

”Beverly hills”-stjärnans femte barn – första med flickvännen Sharna Burgess

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Brian Austin Green och Sharna Burgess har blivit föräldrar.

På Instagram visar de upp babylyckan och avslöjar vad den lilla ska heta: Zane Walker Green.

Den forna ”Beverly hills”-stjärnan Brian Austin Green, 48, har blivit pappa igen. Mamma är flickvännen Sharna Burgess, 37, och sonen som fått namnet Zane Walker Green är parets första.

Båda har delat en bild av babyns lilla hand som håller i sin pappas finger på Instagram. Där passar Brian Austin Green på att att berätta vad sonen ska heta, medan mamma Sharna Burgess skriver:

”Mitt hjärta är från och med nu för evigt utanför min kropp”.

Den lilla föddes i tisdags och bara två dagar senare gjorde Brian Austin green en snabbvisit under premiären av sin nya film ”Last the night”.

– Det var Sharna som tvingade mig att komma hit. Hon bara: ”Jag mår fint. Du kan inte missa det. Du måste gå”, sa den nyblivna pappan till E! News på röda mattan.

Brian Austin Green har fått sitt femte barn.

Svårt välja namn

Han berättade också att de haft svårt att välja namn:

– Du vet, att ge en pojke ett namn är svårt. Att hitta ett namn som passar med Green är verkligen svårt. Så, jag gillade namnet Walker. Sharna gillade Zane och vi höll på fram och tillbaka mellan de båda som förnamn. Men jag kom till slut fram till att det här är Sharnas första barn, jag gillar Zane, så låt oss ta Zane Walker Green. Och jag tror att hon uppskattade det. Och det är ett riktigt coolt namn.

Den nyfödda är Brian Austin Greens femte barn med tre olika mammor. Sedan tidigare har han sonen Kassius, 20, med Vanessa Marcil, 53, och Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 8, och Journey River, 5, med Megan Fox, 36.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu att köpa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

GRATTIS, MY HOLMSTEN – 65 ÅR I DAG

ÄMNEN I ARTIKELN

Brian Austin Green

Beverly Hills 90210 (tv-serie)