Uppgifter: Doktor Mikael och Siw Malmqvist till Let’s dance

Det är först i slutet av mars som ”Let’s dance” drar igång.

Redan nu kan Aftonbladet avslöja ytterligare två profiler som ska tävla – Siw Malmkvist och Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är TV4:s populära husdoktor Mikael Sandström, 62, och legendariska sångerskan Siw Malmkvist, 83, klara för årets omgång av ”Let’s Dance”.

När Aftonbladet når Mikael Sandström som i skrivande stund befinner sig på semester på Maldiverna hänvisar han till TV4.

”Ni får nog ta frågor som gäller Let’s dance och TV4 med just TV4. Jag fortsätter glatt att sola lite till, med solskyddsfaktor 2612”, skriver han skämtsamt i ett sms.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström.
Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

”Vad är det för någonting?”

Siw Malmkvist låter påtagligt ställd när frågan kommer på tal.

– Vad är det för någonting? Eller jag vet precis vad det är. Vad har jag med det att göra? Varför frågar ni det? Ni får faktiskt prata med TV4. Fråga inte mig. Nej, för tusan. Fråga dem istället. Jag vet inte alls... Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill inte säga ett ljud om någonting sådant. Nej, för fan…

Så det stämmer inte att du ska vara med?

– Det stämmer inte, nej. Just det! Jag förstår inte var ni har fått det ifrån. Jag vet inte vad jag ska säga.

Du kan ju säga att det absolut inte stämmer att du ska tävla i ”Let’s dance” om det nu är så?

– Eh… Nu är det faktiskt så att jag sitter i ett möte så jag kan inte prata mer, säger Siw Malmkvist innan vi avslutar samtalet.

Siw Malmkvist.
Siw Malmkvist.

”Flera spännande namn”

Aftonbladet har också varit i kontakt med Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance”, som varken bekräftar eller dementerar uppgifterna.

“Vi har flera mycket spännande namn att presentera inför årets säsong av Let’s dance, där bland annat både tv-personligheter och artister är med, och vilka det är kommer vi att gå ut med inom några veckor”, skriver hon I ett sms.

I veckan kunde Nöjesbladet också berätta att influencern Alice Stenlöf enligt uppgifter kommer medverka i TV4:s fredagsunderhållning.

Den femtonde säsongen av ”Let’s Dance” drar igång i slutet av mars. Förra året stod Kristin Kaspersen och Calle Sterner som slutsegrare.

Publisert:

LÄS VIDARE