Suge Knight

Suge Knight: ”Tupac pratade om att fejka sin död”

Spär på spekulationerna om Tupac Shakurs död

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Tupac hade planer på att fejka sin egen död.

Det berättar producenten Suge Knight i dokumentären ”American Dream / American Knightmare”.

– Vi var på Maui, du vet, och Pac hade aldrig varit på Maui. Och han började prata om att fejka sin egen död, säger han.

Sedan Tupac Shakur sköts ihjäl i en drive by-skjutning i Las Vegas 1996 har det spekulerats i om rapparen verkligen är död.

Under åren har det dykt upp flera konspirationsteorier som påstår att han fortfarande lever och att det hela var en skenmanöver så att han kunde fly landet.

Nu har Suge Knight, som satt med i bilen, spätt på spekulationerna med sitt uttalande i dokumentären ”American Dream / American Knightmare”, där han säger att Tupac pratade med honom om att fejka sin död. Det skriver The mirror.

– Vi var på Maui, du vet, och Pac hade aldrig varit på Maui. Och han började prata om att fejka sin egen död, säger Suge Knight i dokumentären.

Knights son hävdar att Tupac lever

Han berättar vidare att Tupac innan dödstillfället ville göra musikvideos där han dör klädd i vitt. Singeln ”I ain’t mad at cha”, där Tupac skjuts till döds och hamnar i himlen, spelades in kvällen före rapparens riktiga död.

Suge Knights son, Suge J. Knight, har hävdat att Tupac fortfarande lever och redo att inom kort släppa nytt material. På sin Instagram har han lagt upp ett inlägg där han söker en producent till kommande ”Pac-projekt”.

Suge Knight är bland annat känd för att ha grundat skivbolaget Death Row tillsammans med Dr Dre i början av 1990-talet. Bolaget gick i konkurs 2006 och hade under perioden lanserat stjärnor som Snoop Dogg och Tupac Shakur.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Suge Knight

LÄS VIDARE

Nya galna teorin: Bilden visar att Tupac lever

ÄMNEN I ARTIKELN

Suge Knight

Tupac Shakur