Halvbroderns teori: Brittany Murphy mördades

”Hon dog inte av naturliga orsaker”

Tio år har gått sedan Brittany Murphy hittades död.

Hennes halvbror tror nu att hon blev mördad, skriver Page Six.

– Hon dog inte av naturliga orsaker, säger han enligt tidningen.

20 december 2009 hittades skådespelaren Brittany Murphy död i sitt hem endast 32 år gammal. Polisundersökningen visade då att hon hade dött av lunginflammation och blodbrist i kombination med droger. Men nu tror hennes halvbror, Tony Bertolotti, att hon blev mördad, skriver Page Six.

Var i hemmet när hon dog

Han tror att Murphys make, manusförfattaren, Simon Monjack, kan ha varit ansvarig för hennes död. Både Monjack, som dog bara fem månader senare, och Murphys mor var i hemmet när hon dog.

– Den här unga kvinnan som var en ganska frisk tjej är hemma med sin antagna make och mamma och hon dog, säger han enligt tidningen.

– Jag tillbringade år på att titta på detta och undertryckte min egen ilska. Vem dödade Brittany? Hon dog inte av naturliga orsaker, säger han.

”Hört all slags skit”

Bertolotti tror att hans tidigare svåger kan ha haft något att göra med Murphys död på grund av hans "sexsiffriga bank- och affärsskuld”. Han menar även på att någon tjänade pengar på hennes död.

– Jag vet inte vilka affärsbeslut de fattade då, men det (deras dödsfall) låter affärsrelaterat för mig. Jag har hört alla slags skit, så vad är sant? Jag tror inte så mycket på det där drogerna. Jag är säker på att det hon har testat, men Brittany var konservativ med det där, hon var en smart tjej, säger han.

Pappan undersökte dödsfallet

Även Brittany Murphys pappa, Angelo Bertolotti, gjorde en egen undersökning om vad som egentligen hände. Han tror också att hon inte dog naturliga orsaker som tidigare rapporterats, utan av ovanligt höga halter av olika metaller.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN