Eric Saades första ord efter uppbrottet med Nicole Falciani

”Mådde inte bra i vår relation”

Erik Saade och Nicole Falciani på QX-galan 2018.
Erik Saade och Nicole Falciani på QX-galan 2018.

Eric Saade och Nicole Falciani skulle gifta sig i Italien i mitten av maj.

Istället gick de skilda vägar.

Nu uttalar sig Eric Saade om uppbrottet för första gången.

– Jag mådde inte bra i vår relation, skriver han på sin Instagram.

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, har tidigare berättat att de skulle gifta sig i Toscana i Italien i mitten av maj. Ett bröllop som de tvingade ställa in på grund av coronapandemin. Efter det har tiden varit turbulent och Falciani har pratat om en kaosartad tid.

Trots att paret har förklarat sin kärlek för varandra flera gånger så meddelade de den 15 maj att de gjort slut och att förlovningen brutits.

Falciani har varit öppen med sin sorg på bland annat sin blogg efter uppbrottet medan Saade valt att hålla sig borta från sociala medier.

Saades första ord efter uppbrottet

Nu har han för första gången uttalat sig om uppbrottet på sin Instagram.

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande. Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole, Hörs snart / E.”

Nicoles Falcianis kontring

Strax efter att Eric Saade gick ut med inlägget om ex-parets uppbrott la Nicole Falciani upp en story på sin Instagram med orden:

”There is always two sides to every story.” (Det finns alltid två sidor av en historia).

Den 3 juni skrev Nicole Falciani att hon inte vet hur hon ska gå vidare efter att hon fick sitt hjärta krossat.

”Det känns märkligt, hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta”, skriver hon på sin blogg.

Publisert:

LÄS VIDARE