Paul Walkers bröder ska imitera hans röst

Det räcker inte att Paul Walkers bröder ska avsluta scenerna i ”Fast & furious 7”. Nu ska syskonen imitera hans röst.

Paul Walker dödades i en våldsam bilkrasch i november 2013. Det stoppar inte hans sista film ”Fast & furious 7” från att bli klar.

Först skulle han dataanimeras. Sedan kunde Nöjesbladet rapportera att Walkers actionscener i full fart-filmen ska avslutas av småbröderna Caleb och Cody.

Nu visar det sig att det inte räcker att syskonen går, slåss och skjuter som den omåttligt populära skådespelaren. De två brorsorna ska även prata som den avlidne stjärnan.

Har aldrig gjorts tidigare

Det är den amerikanska skvallersajten TMZ som skriver om det unika sättet att ersätta en avliden skådespelare. Det har aldrig gjorts förut, men produktionsteamet ska försöka att mixa ihop Paul Walkers ljudfiler ur arkiven, med nyinspelningar från Cody och Caleb. Allt för att kunna fylla igen ljudhål i den sjunde filmen i succéserien.

Källor nära familjen Walker säger att filmteamet upptäckt att vissa ord låter bättre från den ena brodern, medan andra ord låter mer likt från den andra brodern. Sedan ska allt sättas ihop för att publiken ska tro att det är Paul Walker själv som pratar.

Publisert: