”Får skit för att jag inte är tillgänglig”

avLinda-Marie Nilsson

NÖJE

Nu talar Veronica Maggio ut om separationen och delade vårdnaden

1 av 4 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
det kommer mera Veronica Maggio bjöd på en exklusiv spelning i en klubblokal på Peace & Love – dagen före den stora konserten. Där berättade hon att en ny skiva är på gång.

Satan i gatan.

Nu är artisten Veronica Maggio, 32, singel igen.

– Det är som att jag alltid behöver en ny förälskelse, säger hon till tidningen Café.

För fem år sedan producerade dåvarande pojkvännen Oskar Linnros hennes album "Och vinnaren är" innan de gick åt skilda håll. Sedan dess har Veronica Maggio hunnit släppa ett nytt hyllat album, bli mamma - och separera igen.

– Vänskap är jag bra på, men kärlek och familj - de stormiga relationerna - där är jag sämre, säger hon till tidningen Café.

I Café berättar Maggio att hon sedan en tid är separerad från Nils Tull, 33, från bandet Hoffmaestro. Tillsammans har de sonen Bosse, två och ett halvt år, som de nu delar vårdnaden om.

”Får mycket skit”

Ex-paret har nu varsitt boende i samma kvarter på Södermalm.

– Jag får mycket skit för att jag inte är tillgänglig i relationer, att jag inte svarar när jag är i studion eller träffar kompisar. Det är svårt att hitta en vettig nivå på hur mycket jag kan gå in i mitt jobb, säger hon till tidningen.

Inför det nya albumsläppet "Handen i fickan fast jag bryr mig" beskriver Veronica Maggio texterna som "inte lika glada och hoppfulla" som sist.

– Det finns en känsla av att stå vid vägs ende i dem. Jag har varit lite naiv och tänkt att man alltid kan börja om. När något har tagit slut har jag bara ställt mig upp och ruskat av mig det, säger hon i intervjun.