Vad ska jag köpa för bikini?

NÖJE

Aftonbladets stylist Ehva Löpp svarar på läsarfrågor

Foto: Börje Thuresson
Trekantsbehå är fortfarande inne.

Jag ska ut och resa. Vad ska jag köpa för bikini i vår? /Anna-Karin

Ehva: Vad härligt att få göra en resa! Sommarens bikinier för tankarna till 70-talet. Det är trekantsbehåar som gäller, från små minimala med smala band till lite kraftigare i halterneckmodell. Underdelarna ska var mini-mini eller normala. Förra årets bygel och höga Esther Williams-trosor kommer vi att se mindre av. Men personligen kommer jag att välja en sån modell ändå, eftersom jag tycker den är både snyggare och bekvämare!

Jag fick en kasse skärp av min mormor. Det var breda och smala i olika färger. Jag hittade några jag tyckte om, speciellt ett brett, gult lackskärp. Hur ska skärpen se ut i vår? /Tove

Ehva: Vad kul att få frossa i skärp! Trots att det har varit den hetaste detaljen hela hösten kommer trenden att hålla i sig även till våren och sommaren. Du kan ha skärp till allt, även utanpå en kappa eller en grovstickad tröja. Breda lackskärp är stort, så det gula låter jättefint! Även små smala passar utanpå en klänning. Alla färger är tillåtna, speciellt om du matchar med svart eller grått.

Skriv till mig!

Läs mer:

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode