Britneys pappa: ”In på rehab”

NÖJE

Jamie Spears planerar ingripande mot hennes missbruk

Ett negativt drogtest och första lektionen på föräldrakursen avklarad.

Britney Spears verkar äntligen vara på rätt spår med sitt liv.

Men pappa Spears verkar inte övertygad – utan vill att hon ska in på rehab.

Foto: Britney Spears.

Sedan Kevin Federline tillfälligt fick vårdnaden om hans och Britney Spears söner tvingas den 25-åriga popdrottningen drogtesta sig två gånger i veckan. Hon ska också genomgå en föräldrakurs.

Vill se Britney på rehab

I går visade sig det första drogtestet vara negativt, något som ändå inte övertygar pappa Spears om att dottern äntligen kan vara på väg åt rätt håll.

Enligt brittiska The Sun uppger nu källor nära popstjärnans familj att pappa Jamie just nu överlägger med sin advokat om att sätta samman en så kallad "intervention", ett möte där vänner och familj konfronterar närstående med missbruksproblem för att få dem att skaffa hjälp.

Pappans önskemål uppges vara att stjärnan lägger in sig på avgiftning igen, samt genomgår någon typ av terapi.

”Hon strör pengar omkring sig”

– Han är rädd att hon ska skada sig eller sina söner, säger källan, enligt The Sun.

– Jamie är också orolig över hennes vilda beteende. Hon strör pengar omkring sig, säger källan och hänvisar till en händelse förra veckan, då Britney tog in på hotell i Los Angeles, trots att hon äger två hus i närheten.

Ryktet om pappans desperation kommer efter en vecka fylld av nya konstiga drag av den 25-åriga popstjärnan.

Under hotellvistelsen förra veckan ska stjärnan ha tagit en ansökningsblankett för ett bartenderjobb och påstått att det var ett jobb hon alltid drömt om. Tidigare samma vecka grät stjärnan hysteriskt och ringde polisen efter att ha trott att det skett ett inbrott i hennes hem. Ett inbrott som polisen aldrig kunde hitta några spår av.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!