”Amanda är roligast – Chris är underbar”

Av: Johan Edling

Publicerad:
Uppdaterad:

Patrizia Helander från ”Idol” svarade på läsarnas frågor – här kan du läsa chattet

Patrizia säger: Heeej allihopa, hoppas ni e redo, för nu kör vi! kram
säger: Hej, du har varit toppen bra. Så vi kommer väl få höra mer utav dig i framtiden?!
Patrizia säger: Halloj!Tusen tack :) Ja absolut, det hoppas jag. Jag kommer inte ge upp så lätt !:)
Peter Pan säger: Hejsan Patrizia! Synd att du åkte ut, ville se dig gå långt. Hade också velat att du upprätt nån Joss Stone låt, vilket jag tror du skulle totalt ägt. Vad minns du bäst från din idol resa? Vad är ditt bästa minne?kramPeter
Patrizia säger: Heej Peter! oh joss stone grym on, gillar vädigt många av hennes låtar!:) Tack! Mitt bästa minne just nu är när jag gick vidare från kvalet! kraam
Helena säger: Jag förstår ingenting??Hur kunde du åka ut mot Sam?Eller överhuvudtaget.Hur känner du dig idag?
Patrizia säger: Heej Helena. Jag har oxå haft svårt att smälta det..men ödet ville väl annat. idag känner jag mig mycket bättre, börjar landa lite nu, och är redo för nya tag!:)
säger: Vem var roligast av allan idol deltagarna?
Patrizia säger: Amanda:)
Henrietta säger: Hej! Kommer du satsa på att ge ut en skiva med ditt band? Har nått skivbolag hört av sig? *kram*
Patrizia säger: Halloj! Absolut, för tillfället har jag inget band, men jag funderar på det. skulle oxå vara kul att vara soloartist. Inget bolag ännu, men låtskrivare och producenter har hört av sig:)
Amarie säger: Valde du låtar som du tyckte var bra, eller var det för att de passade din röst?
Patrizia säger: Jag har valt låtar som jag både tycker är bra, men som jag samtidigt tycker har passat min röst!
prinsessan säger: Vem tror du vinner idol 07 ? och vad tycker du om Christoffer?
Patrizia säger: Jag tror daniel vinner, och chris är underbar!
Lisette säger: Hej! Hur kändes det att stå inför alla kameror?? Måste varit nervöst!
Patrizia säger: Heej, jag tycker det är mer nervöst med publiken:)Det är på något sätt lättare att kolla in i en kamera än att kolla någon rätt in i ögonen.
Lii säger: Hej Patricia! Du sjunger fantastiskt, men är också grymt snygg! Bästa träningstips?
Patrizia säger: Halloj! Tusen tack! Jag måste faktist erkänna att jag e ganska lat, och tränar inte. Jag tycker inte att det är särskilt kul. Men jag hade en period då jag gick ut och gick på morgnarna, det var ett bra sätt att starta dagen på!:)
Marcus säger: Hej Patrizia. Trist att du fick lämna Idol = ( Du hade en grym närvaro på scen. Jag undrar vad du helst lyssnar på för musik när du inte står på Idolscenen?
Patrizia säger: Heej Marcus! tusen tack!! Jag är en all ätare, jag gillar ofta låtar som ligger på topplistorna, och många alicia keys låtar. Just nu älskar jag låten No one med alici keys! kraam
Maria säger: Kände du, precis som vi, att det var orättvist att du åkte ur eftersom du har en bättre röst och scennärvaro än flera av de som är kvar?
Patrizia säger: Hej Maria. Det glädjer mig att du tyckte det!:) Jag måste erkänna att jag tycker det var orättvist, inte för att jag tycker att jag är bättre än de andra.Utan för att jag tycker att mitt främträdande inte var dåligt!:) Kram på dig!
Stinaaa säger: Vilken är din mest bisarra egenskap, skulle du säga? ^^
Patrizia säger: Haha vilken rolig fråga. jag e nog ganska normal på den fronten. men många brukar imponeras av mitt skratt som ibland kan låta som en gammal alkis med whiskey röst!
kalle säger: vad kan du tänka dig att hålla på med förutom musiken?
Patrizia säger: jag skulle kunna tänka mig att jobba utomlands, som antropolog ellet något liknande!
Liza säger: Vad tycker du om de förra vinnarna i idol Darin,Agnes & markus?
Patrizia säger: Jag tycker att de alla var värdiga vinnare!
Julia säger: Vad jobbar du som ? / synd att du fick lämmna idol ! jag hejade på dej !
Patrizia säger: Heej Julia, Tusen tack!:) Jag jobbar som boendebiträde på ett gruppboende för gravt handikappade vuxna! Lång titel!
Maria säger: Om du fick göra en skiva, vad skulle den inspireras av för musikstil/ar?
Patrizia säger: vet inte om du vet vem Sade är. Hon har nog lite soul,rock ballad stuk. Pinks pop rock är även inspirerande!
Jossan säger: Hej! Synd att du fick lämna idol. Undrar hur det är backstage, är alla lika bra bästisar som de framstår? =) Lycka till i framtiden.
Patrizia säger: heej jossan! Alla är otroligt stöttande och vi pushar varandra och kramas mkt!
JERRY säger: jihde fick mycket skit är han en mes enligt dej??
Patrizia säger: Neej jag gillar jihde jätte mkt!
Sienna säger: Hej!Tycker din röst är fantastisk! Kanske fel låtval i fredags, visst, men ALDRIG att du skulle åka ut! Har du en aning om varför du åkte ut? Jag vill höra mer av dig..Kram!
Patrizia säger: Heej Sienna, tack för ditt stöd! Jag vet faktist inte varför jag åkte ut. I jämförelse med de som gjorde sina bästa framträdande i idol i fredags blev mitt kanske lite blekare, och folk glömde rösta.. i really don't know. Du ska få höra mer av mig kan jag lova! :) Kram på dig
niko säger: om du fick sjunga duet med nån. vem skulle du valt?
Patrizia säger: Hmm, vad svårt. Kanske john legend!:)
L8 säger: Hej Patrizia. Jättetrist att du åkte ut. Du var min favorit redan förra året. Har du funderat på att sjunga jazz nån gång? Tror din röst skulle passa för det.
Patrizia säger: Heej,taaack så mkt! tanken har slagit mig, men jag är inte så bevandrar i jazz riktigt, men det skulle vara kul att utforska i framtiden :)
sara säger: hejhej Patrizia, jag vill själv söka till idol vad ska man främst vara förberedd på?
Patrizia säger: hej sara! Jag tycker att du ska vara beredd på att du måste kunna tro på dig själv till 100 procent och kunna stå för varför du söker.
Ayan säger: Heeejsan ;D , jag tycker helt klart att du var bäst. Hmm , jag undrar bara vart kommer du ifrån? jag och mina kompisar har olika uppfattningar. Pussar
Patrizia säger: Heej ayan! taack :) Min mamma är från italien / somalia. och pappa svensk:) En mix!Puss på dig
aram säger: hej Patrizia, e du singel?:P
Patrizia säger: Heej aram. neej det är jag inte:)
Liza säger: Hej Patrizia! Vad är ditt favorit program/Film?
Patrizia säger: Heej Liza! Min favvo film är Eternal sunshine of a spotless mind. favvo program, IDOL ;)
Tina säger: Hej.Vad händer mellan fredagerna, får ni träffa familj eller har ni fulla program hela dagerna ? Har ni 100% fria händer när ni väljar låter ? Lycka till i framtiden, du är jätte duktig. Kram. Tina
Patrizia säger: Heej Tina! neej det är intefullspäckat varje dag. Man har typ en dag i veckan ledigt, och sen är det några timmar om dagen man inte gör något! Man får en lista med låtar som man väljer helt fritt ifrån!kraam och tack
maria. säger: hej ,glömde tala om att du ser så lugn ut när du sjunger,du är helt enkelt superduktig på det du gör.Hur gör du?
Patrizia säger: Heej maria, haha det e så roligt att höra. inombords skriker jag typ, nej men jag vet inte riktigt hru jag gör. Försöker bara fokusera!:) Drömma mig bort till nått happy place och försöka helt och hållet vara i låten:)
Jocke säger: Du ska väl inte ställa upp nästa år igen?!?!
Patrizia säger: haha neej det ska jag inte!
säger: vem är snyggast av alla i idol 2007 av killerna?
Patrizia säger: Hmm svår fråga,de e alla snygga på sitt sätt.
Olivia säger: Har du mött någon av de andra idol vinnarna från andra år?
Patrizia säger: neej det har jag inte:)
Helena säger: Hej Patrizia! Jag har aldrig tidigare ansett att någon åkt ut orättvist, men denna gång hände det.. när DUUU åkte ut! Fy skam på det svenska folket! Nåväl, vad tycker du egentligen om idoljuryn? Borde man inte byta ut dem?
Patrizia säger: Heej Helena! tack för ditt stöd!! helt ärligt så gillar jag de mer och mer måste jag säga. jag tycker inte man ska byta ut de!:) kraaam
stefan säger: Är det inte lika bra att du åkte ut med tanke på att hela idolgrejen har fått lite b-artist stämpel, du är ju tillräckligt duktig för att lyckas ändå.
Patrizia säger: Heeej stefaan. Taack för att du tänket så fina tankar om mig... Jag vet inte om jag tycker det är bra precis, men jag ser det inte heller sm något dåligt. Nu har jag ju hela världen vid mina fötter, har mer erfarenhet, kontaker och ännu mer vijlja att lyckas:)
Malin_Skåne säger: hej Patrizia vilken kom du bäst överens med i Idol puss och kram malin
Patrizia säger: Jag kom överens med alla lika bra, men jag o amanda kom närmast varandra!
Dionysos säger: Vilken låt önskar du att DU hade gjort och framfört som din egen? Asså, vilken låt gilar du mest av allt?
Patrizia säger: Jag hade velat framföra No One med alicia keys! ladda ner den,sjukt bra!
Sara säger: Vem vill du ska vinna, av dom som är kvar?
Patrizia säger: Daniel:)
airin säger: jag undrar varför gillar du att sjunga?????
Patrizia säger: varför, jo för att det känns skönt att kunna använda sin kropp som instrument. Det går inte riktigt att förklara...det e bara det bästa som finns!
emma säger: Hejsan! Jag undrar hur mycket det vi får se på TV stämmer med verkligheten, hur mkt har klippts bort och hur vinklat är det? kram!
Patrizia säger: Halloj.Allt du ser stämmer överens med verkligheten!
Moderator säger: Nu kommer den sista frågan.
Liza säger: Hej Patriza! har du en myspace?
Patrizia säger: Heej!ja det har jag:) kraaam
Moderator säger: Tack till Patrizia och till alla er som ville chatta!
Patrizia säger: Taack för erat stöd, och håll ögon och öron öppna!Vi ses i framtiden . Kram och kärlek till er!

Publicerad: