Tameka Foster till attack mot Usher

NÖJE

Hävdar att han inte brydde sig om döda sonen

1 av 6 | Foto: Tameka Foster i rättsalen.

Det är drygt en vecka sedan Usher och exfrun Tameka Foster förlorade elvaårige Kile i en olycka.

Och nu fortsätter den bittra vårdnadstvisten om parets två gemensamma barn – och då dras Kile in på nytt.

– Usher hälsade på Kile på sjukhuset en gång, hävdar Tameka, enligt TMZ.

Foto: Usher i rätten.

”Usher bryr sig inte om ex-frun Tameka Fosters son, han kom inte ens på begravningen efter att elavåringen avled i en jetskiolycka. Usher låtsas bara bry sig för att få sympatier”.

Det hävdar nu Tameka genom sin advokat efter att Usher vill skjuta upp datumet då de ska ses i domstolen igen för att förhandla om vårdnaden om sina två gemensamma barn, uppger TMZ.

Dog i jetskiolycka

Usher skickade in ett önskemål till domstolen och bad dem att skjuta upp förhandlingen eftersom det skulle orsaka ”onödig stress” för familjen i den här tiden av sorg.

Popstjärnan tillägger att det dessutom skulle ge hans ex-fru en orättvis fördel eftersom en domstol inte vill döma till en sörjande kvinnas nackdel.

Enligt TMZ svarade Tameka genom sina advokat att ”Usher är full av skit” och att hans påstående om att situationen skulle vara stressande är falskt.

Vägrade tweeta

Hon hävdar att Usher inte alls brydde sig om hennes skadade son strax före han dog.

– Usher hälsade på Kile på sjukhuset en gång under de femton dagar han låg i respirator, står det i dokumenten, enligt TMZ.

Usher ska dessutom vägrat tweeta ”Be för Kile” till sina följare på Twitter. Han nästa tweet efter samtalet ska istället ha varit ”Frukost för vinnare”, tillsammans med ett foto på sig själv.

Om Usher inte får igenom uppskovet av förhandlingarna möts exparet i rätten igen den 13 augusti.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!