”Han är vacker som en dag”

Ensamma mamman Johanna Toftby och Stekar-Janne sökte kärleken i tv – nu är de ihop

”Ensam mamma söker”-profilen Johanna Toftby, 38, är nyförälskad – i Janne Fors, 44, som är känd från en senare säsong av samma program.

De träffades via gemensamma vänner i Göteborg och bestämde snart att börja ses på tu man hand. Nu har de dejtat i två månader.

– ”Pang!”, sa det. Det kändes så bra på en gång. En känsla som inte går att förklara med ord – men det här är på riktigt. Det är heta känslor och känns fantastiskt roligt och spännande, säger Johanna till Klick!

Vad föll du för?

– Att utseendet är första intrycket går inte att komma i från, och han är ju vacker som en dag. Men det var hela attraktionen, du vet när man känner: ”wow”. Någonting med hela människan gör att man faller pladask.

Janne, som bor i Alingsås, och Johanna, som bor i Skövde, tycker att det funkar bra med ett distansförhållande.

De har redan blivit presenterade för varandras släktingar – och barn.

– Mina barn har träffat honom flera gånger och det funkar jättebra. Han har två vuxna barn i Stockholm och en elvaåring hemma – och en fantastisk exfru som även jag har kontakt med. Så det här blir en fin liten familj, haha. Jag ser en framtid för oss, det gör jag verkligen. Jag känner att Janne mycket väl kan vara den rätta.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN