Quentin Tarantino, 55, gift för första gången

Skandalproducenten Harvey Weinstein stod värd för förlovningsfesten – men syntes inte till under bröllopet

avTorbjörn Ek

1 av 2 | Foto: Lies Angeles / Splash
Quentin Tarantino och Daniella Pick innan vigseln.

Skandalproducenten stod värd vid förlovningsfesten.

Men ett drygt år senare syntes Harvey Weinstein inte till när Quentin Tarantino och Daniella Pick gifte sig – och höll bröllopsfest på Hollywoods hetaste inneställe.

De förlovade sig i september 2017 vid en tillställning där skandalproducenten Harvey Weinstein, 66, stod som värd, men ett år efter att #MeToo-skandalen briserat syntes Weinstein inte till när Quentin Tarantino, 55, och Daniella Pick, 35, gifte sig i veckan.

Men andra stjärnor flockades till den privata ceremonin i parets hem och den efterföljande bröllopsfesten på kändispopulära restaurangen Mr Chow i Beverly Hills.

Bland gästerna syntes bland andra Harvey Keitel, Eli Roth, Maya Rudolph och Tim Roth.

Skrev Eurovision-låten

Äktenskapet är stjärnregissörens första. Han och den blivande bruden träffades första gången 2009 när Quentin Tarantino marknadsförde sin film ”Ingloriuos basterds”, men de blev inte ett par förrän 2016, skriver Daily Mail.

Daniella Pick är artist och dotter till den israeliska poplegendaren och kompositören Svika Pick, 69, som bland annat skrivit Israels Eurovision song contest-vinnare ”Diva”. Daniella har själv tävlat i den israeliska uttagningen till Eurovision 2005 i duett med sin syster Sharona Pick.

På bilder från bröllopsfesten tycks brudparet ha svårt att hålla händerna borta från varandra och enligt Daily Mail kysstes de genom hela tillställningen och bjöd också bröllopsgästerna på sin första dans tillsammans som gifta.

ARTIKELN HANDLAR OM