Amy Schumer slår tillbaka mot hatarna

Publicerad 2016-12-07

Komikern hyllas efter avklädda bilden

Att Amy Schumer kan få spela rollen som ”Barbie” i en ny filmatisering om dockan möttes av hård kritik.

Nu slår den hyllade komikern tillbaka mot näthatarna - med en baddräktsbild.

När nyheten om att Amy Schumer kan få huvudrollen i en ny spelfilm om leksaken ”Barbie” släpptes blev det direkt starka reaktioner. Många tyckte att hon var för stor för rollen och flera personer attackerade henne på sociala medier. Nu slår hon tillbaka mot hatarna i en bild på Instagram.

”Jag är stark och stolt över hur jag lever mitt liv och säger vad jag tycker och slåss för det jag tror på och jag har roligt när jag gör det med människorna jag älskar. Var är skammen? Den är inte där. Det är en illusion”, skriver Amy Schumer till en bild på sig själv i baddräkt.

”Fel i vår kultur˝

Hon passar också på att tacka alla fans som stöttat henne efter de hårda orden hon fått ta emot.

”Mina djupaste sympatier går till trollen som lider mer än vi någonsin kommer förstå. Jag vill tacka dem för att de gör det så tydligt att jag är ett jättebra val. Det är den typen av respons som visar att någonting är fel i vår kultur och att vi måste jobba tillsammans för att ändra det”, skriver Amy Schumer.

Hon är stolt över att vara en förebild och uppmanar alla att stå upp för sig själva, skratta åt hatarna men också tycka synd om dem.

Nu hyllas Amy Schumer för inlägget och har fått nästan 10 000 kommentarer och över 200 000 personer har gillat bilden.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln