Bonde söker fru 2016

Här är årets bönder i ”Bonde söker fru”

Av: 

Erik Åberg

Linn Elmervik

NÖJE

Linda Lindorff: ”Har aldrig varit så mycket sex som i år”

”Bonde söker fru” är hetare än någonsin.

Den nya säsongen av TV4:s dejtingprogram bjuder på passion och starka känslor.

– Det har aldrig varit så mycket sex som i år, säger programledaren Linda Lindorff.

I kväll har den elfte säsongen av TV4:s ”Bonde söker fru” premiär. Och den är ovanligt kryddig.

Enligt Linda Lindorff, programledare, bjuder de dejtande bönderna på mer sex och passion än någonsin tidigare.

– Det är en ovanligt spännande säsong. Det är som att det blir mer och mer för varje år. Vi fokuserar inte på sex i ”Bonde söker fru”, men kärlek och sex går ju ibland ihop, säger hon.

Sexet påverkar dejtandet

De heta känslorna har till och med orsakat problem under inspelningarna. Exakt på vilket sätt vill Linda Lindorff inte avslöja.

– Det är inte ovanligt att man har sex när man dejtar och om det får konsekvenser som gör att det blir lite rörigt och vi måste prata om det för att gå vidare…då gör det vi det. Jag går inte in och diskuterar sex i detaljer, men om det däremot påverkar själva dejtandet och bönder och brevskrivare och får stora konsekvenser så måste vi prata om det.

Och det känner du dig bekväm med?

– Ja, jag är inte så lättgenerad. Jag tycker det är naturligt.

”Ger personliga råd”

Vid det här laget är Linda Lindorff bekväm med att ge bönderna kärleksråd.

– Jag utgår från egna erfarenheter och erfarenheter som jag har fått under mina säsonger med det här programmet. Alla människor är olika och jag ger väldigt personliga råd. De som möter mig vet att det är så, säger hon.

Men någon kärleksexpert är hon inte.

– Jag är en människa som känner och tycker och har varit med om och sett ganska mycket. Men det blir ofta ganska bra, för goda råd handlar ofta om att lyssna.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 klockan 20.00.

Här är årets bönder:

Jennifer Erlandsson, 33 år, hästbonde från Slöinge i Halland.

Hur känns det att dejta i tv?

– Jag är en tjej som tycker det är jättekul att prata med folk så jag såg fram emot att få se vad det var för kufar som hade skrivit breven. Är de som jag tror att de är? Stämmer bilderna överens med sanningen och så vidare? Men det var några som var så mycket snyggare än jag trodde, och några där jag kände…vad är du för något?

Hur ser du på att bli känd?

– Jag tror inte man kan förbereda sig på det. Jag bor i en liten liten by och nu åker jag och hämtar pizza i pyjamasbyxor och hämtar på dagis utan att ha tvättat håret, men nu känns det som att jag nog får skärpa till mig lite.  Men jag tror aldrig att jag kommer bli tjejer som vill gå på röda mattan. Jag hoppas mest på att jag ska hitta kärleken.

Per Sundin, 56 år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland.

Hur känns det att dejta i tv?

– Jag känner mig bekväm med att dejta, för det har jag provat på förut. Men det är klart att det här blir ett steg till. Det blir väldigt annorlunda. Jag hoppas ju att man ska bli lite hög...

Din dotter Hanna hittade kärleken i Stefan i förra säsongen av programmet. Har du fått några tips och råd av henne?

– Vi har pratat en del, men jag kommer inte ihåg vad de har sagt. Men det har blivit bondeprat i flera år nu och jag har ju sett hur bra det gick för Hanna och Stefan. De har sagt att det kan bli mycket uppmärksamhet och vad man ska passa sig för att tacka ja till och vara med på och inte. Men huvudsaken är väl att man försöker vara sig själv.

Sigrid Bergåkra, 43 år, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland.

Hur känns det att dejta i tv?

– Jag har inte svårt att träffa människor och är ganska social, men jag är fortfarande väldigt bonnig så jag blir blyg när det blir på riktigt. Den största utmaningen har varit att lära känna mig själv och lära mig att tycka om mig själv och det jag står för. Det är svårt.

Vad söker du i en man?

– Krasst sett så vill jag hitta någon som jag kan lära mig älska och som älskar mig tillbaka. Utseende, vad man jobbar med, var man bor, det handlar inte om det längre. Jag har nått en mognad i mig själv och förstått det. Det är personen det handlar om.

Erik Bäckman, 21 år, får- och grisbonde från Dannäs i Småland.

Hur känns det att dejta i tv?

– Ja, det är inte något man göra varje dag så det är lite speciellt. Det är lite nervöst och pirrigt. Du kan ju tänka dig själv hur det hade varit.

Hur ser du på din unga ålder i sammanhanget?

– Det är ingenting jag tänker på själv. Det är mer alla andra som frågar om det. Jag är jag och jag tycker jag är mogen för min ålder och redo för ett familjeliv. Förr var det inget konstigt att få barn och starta familj i min ålder.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Bonde söker fru 2016

LÄS VIDARE

Så mycket tjänar tv-bönderna

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru 2016

Linda Lindorff

Bonde söker fru