Årets ”Bachelor”-pressbilder analyseras - eller vi visar orimligt mycket bilder på en ståtlig tv-profil

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

Under parollen ”När leken blir allvar” lanserar TV4 dejtingsåpan ”Bachelor”. Årets stiliga karl heter Sebastian Ljungberg och är en man som har allt - utom kärleken

Bachelorn tar en stänkare - med 20 damer

Här ser vi en vanlig dag i bachelorns liv. Sebastian är som sig bör på Aruba. Bilden signalerar tankar, känslor och kanske ett visst utanförskap. Han står där lite ensam och tittar bort mot kanske ett lokalt vattenfall eller en bungalow redo för mys.

Bachelorn Sebastian berättade för Nöjesbladet att det var väldigt slitsamt därborta i Aruba.

– Det var verkligen en överraskning hur tufft det skulle komma att bli, säger han

Vi lider verkligen med dig Sebastian.

Appropå Arube - den här dängan passar förresten

Aruba påminner oss om den här dängan och den här fantastiska bartendern. Lite inspirationsmusik för att fortsätta att ta del av analysen.

Bachelorn med sin ros

Här har vi han. Sebastian Ljungberg, bachelorn hösten 2016. Big up till castingen för den här ståtliga karln som vid en första anblick verkar ha allt. Perfekt trimmat skägg, klär bra i kostym och med det där lite luriga bachelor-smajlet. 

Bachelorn och ännu mer rosor

Vi anar att det råder ingen som helst rosbrist på TV4. Här ser vi i närbild årets bachelor Sebastian Ljungberg med en rejäl knippe. Vi anar även att Sebastian lutar sig en aning snett åt höger för att signalera en inbjudande öppenhet. Här finns det definitivt rejält med kramar till alla hugade spekulanter.   

Bachelorn med en ros till - vi orkar inte

Som sagt det råder ingen rosbrist. Får inte stackars Sebastian rosallergi efter detta tv-projekt får ingen. Här ser vi hur Sebastian med en allvarlig min delar ut en ros under den klassiska rosceremonin. 

Bachelorn - en kraftkarl

Som bachelor ska du inte bara vara snygg, trevlig och kunna fyra av smajl som kan smälta ALLA. Du ska även visa dig vara en kraftkarl. I alla fall är det något vi förstår genom att titta på bilden TV4 skickar ut på Sebastians ryggparti. Här ser vi hur årets bachelor med kraftiga tag paddlar sig fram - mot kärleken och solen. Obs obs efter publiceringen av denna bild råder det osäkerhet om denna bild föreställer just detta års Bachelor. Hursomhelst är det tjusig bild som inte bör ligga och samla damma i bildarkivet. Vi har därför valt att behålla bilden

De kärlekstörstande (eller de som ville få en lyxsemester betald av TV4) deltagarna

Här ser vi alla de fantastiska damerna Bachelorn ska dejta. En märklig detalj är att ingen från TV4:s stab påminde om det högst olämpliga att bära högklackat på en sandstrand. Hursomhelst, bortsett från skodonen anar vi spänning i luften.  

Flytta in hos bachelorn

Den här bilden ska få oss att med hull och hår vilja flytta in hos bachelorn. Vi är dock skeptiska till inflytt då i denna pressbild anar något osäkert i bachelorns blick. Håller bachelorn på med något fuffens är en fråga vi alla ställer oss.

Den sjukt spännande luta sig mot väggen-posen

En klassiker i hunkfotosammanhang. Att luta sig mot väggen signalerar ”grrr, jag kommer efter dig baby” på ett nästan oroande sätt. Addera luta mot väggen-posen med ett halvallvarligt minspel samt en gylf pytteliten öppen och du ser själva essensen av en bachelorhunk redo för nattligt mys. 

Ramones

Ramones var några andra ståtliga karlar som kunde det där med luta sig mot väggen på ett coolt sätt. Kanske var det dessa herrar som först lanserade ”den sjukt spännande luta sig mot väggen-posen”. Denna inflik har inget med ”Bachelor” att göra utan ska mer ses som en passus i årets ”Bachelor”-pressbildsanalys. 

Bachelorn - fågelvännen

Bilden visar en annan sida av vår vän - fågelvännen. Här ser vi hur Ljungberg med sitt perfekta smalj på ett nästan löjligt ledigt sätt matar en exotisk fågel.

ARTIKELN HANDLAR OM