TV4-profilen väntar sitt elfte barn

Madeleine Ilmrud berättar om lyckan på sin blogg

avAlex Hartelius

1 av 2 | Foto: Stefan Jerrevång
Familjen Ilmrud.

”Familjen Annorlunda”–profilen Madeleine Ilmrud väntar sitt elfte barn.

På sin blogg delar hon med sig av bebislyckan och visar upp de första ultraljudsbilderna.

”Jag vet att det här barnet kommer att bli precis lika älskat och efterlängtat som alla de andra barnen”, skriver hon.

”Familjen Annorlunda”-stjärnan Madeleine Ilmrud, 36, väntar sitt elfte barn. På sin blogg och sociala medier delar hon nu med sig av bebislyckan.

”Med allt jag gått igenom i livet, och det är ganska mycket, så har jag blivit väldigt trygg i mig själv. Och jag vet att det här barnet kommer att bli precis lika älskat och efterlängtat som alla de andra barnen”, skriver hon.

Tillsammans med maken Mikael Ilmrud har hon sedan tidigare barnen Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, och Victor.

I en intervju med Corren 2017 berättade hon att hon väntade sonen Victor redan när hon gick i nian. Sedan dess har familjen blivit bra mycket större och för drygt två år sedan kom det senaste tillskottet Mathilde-Isabelle.

”Kommer alltid finnas de som hatar”

Men familjen Ilmruds lycka har inte delats av alla. Många har varit skeptiska till valet att skaffa så många barn och hon har bland annat fått höra att hon är ”egoistisk” och en miljöförstörare.

”Det finns så många olika teorier om varför vissa människor väljer att skaffa en väldigt stor familj. I vissa fall så kanske det stämmer, men för mig och för oss så har det absolut inte alls med något av detta att göra”, skriver hon.

Madeleine Ilmrud skriver att hon känner sig rikare än någonsin och att hon är otroligt tacksam att ha fått tio barn, snart elva.

Kallar nya bebisen för ”Mini”

”Många säger att det är omöjligt att ge så många barn den närhet, kärlek och omsorg som de behöver. Jag vågar påstå att det är rent och skärt skitsnack och vi är levande bevis för det. Skulle kanske säga att vi om något ger våra barn det de behöver, mer än någon annan. Och med det menar jag inte att vi är bättre än någon annan förälder men faktum är att vi valt en stor familj och lever för det”.

Familjen Ilmrud vet inte än om det blir en pojke eller flicka och kallar just nu den för ”Mini”.

ARTIKELN HANDLAR OM