Schlagerartisten som klär sig bäst

Sofis modes Nina Johansson sätter Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus på kläderna

Nina Johansson.
Nina Johansson.

Alcazar

Oj, vilt! Här blandas tusen trender på en gång. De är ju heta som få, men jag saknar en röd tråd, något som håller ihop dem som det snygga gäng de är. Lårhöga stövlar, fjädrar, skinnbrallor, remmar, handskar. Jag blir yr. Ge mig neonstassen från förra året tillbaka, tack.

Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Crucified Barbara

Men herregud så snyggt. Jag vill vara med i deras gäng. Så jäkla enkelt, så jäkla snyggt. Svart, läder, nitar, tatueringar och headbanging - jag är såld. Det är inte speciellt svårt, inte så extravagant, inte så ansträngt. Billigt trick kan man tycka. "Vi kör på svart och nitar, det blir bra så". Jo, ibland räcker det så.

Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

Darin

Julio Iglesias i tvångströja? Darin var är din inre Justin? Din inre Jackson? Varför blev du plötsligt 53 år? Darins uppsyn gör mig både mållös och full av frågor. Han som skulle kunnat vara så fin, han som skulle kunnat knäcka så många flickhjärtan. Han flörtar nu med min farmor. Ta av dig kavajen, vännen.

Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Elin Lanto

Nakenchock! Äntligen, äntligen får jag använda det ordet. Och vad är det med lack och läder ikväll? Det är helt klart trenden vi tar med oss från Göteborg. Elin är het. Såklart. Men hörrni, de här dansarna hon har med sig? Har en av dem verkligen en kråsväst på sig? Har han inte sett Seinfeld? Jag kan inte koncentrera mig på något annat.

Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Erik Linder

Stiligt. Perfekt för den där konferensen där du ska hålla föredrag på nästa helg. För det är väl det du genrepar för nu? Allt annat vore osannolikt. För du går väl inte upp på en schlagerscen, på fullt allvar, iklädd en blekgrå kostym med blå Brothers-skjorta under? Jag tror inte det jag ser.

Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

Getty Domein

Mmmm. Het karl. Det blir tyvärr lite stelt med knäppt kavaj och den smala raka slipsen är jag också lite trött på. Men det han tappar i stilpoäng lyfter han upp i utstrålning och charm. Det går inte att dissa.

Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

Timoteij

Tjejerna med det perfekt gruppnamnet! De ser ut att dofta timoteij allihop. Ser ni håren? De är så nordiskt söta så det gör ont. De är välmatchade, som små dockor som någon liten 5-åring har klätt på. Sött.

Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Johannes Bah Kuhnke

Som helhet gillar jag det här massor. Blomman är detaljen som gör hela grejjen, den är ett statement som går hem. Men jag har svårt att släppa tanken på knapparna. Varför så många och varför har han bara översta knappen knäppt? Jag skulle vilja sätta mig ner och prata med Bah Kuhnke, det känns som att han har något att säga. Förtroendefull.

Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN