Jennifer Aniston blir brudtärna på vännens dubbelbröllop

Uppdaterad 2019-08-30 | Publicerad 2018-06-03

Courteney Cox planerar sommarbröllop med Snow Patrol-sångaren Johnny McDaid.

Vigslarna blir två till antalet.

Och nära vännen Jennifer Aniston är brudtärna båda gångerna.

Vännerna Courteney Cox, 53, och Jennifer Anistons, 49, vänskap sägs ha vuxit sig starkare de senaste månaderna. Cox har varit en klippa i stormen för Aniston efter uppbrottet med Justin Theroux, 46, i februari, skriver The Mirror.

Och när Courteney Cox skrider altargången fram med fästmannen och Patrol Snow-sångaren Johnny McDaid, 41, är det med Jennifer Aniston vid sin sida, rapporterar tidningen vidare.

Enligt uppgifter till The Mirror är Aniston inte bara brudtärna, utan hjälper även till med bröllopsförberedelserna.

– Courteney och Jennifer är som ler och långhalm och de har kommit ännu närmare varandra de senaste månaderna, säger en källa och fortsätter:

– De har en väldigt stark vänskap.

Planerar två bröllop

Courteney Cox och Jennifer Aniston föll för varandra genom kultserien ”Vänner”. Deras vänskap sträcker sig tjugo år tillbaka i tiden. Courteney Cox var brudtärna på Jennifer Anistons bröllop, när hon gifte sig med Justin Theroux 2015. Och nu är det alltså Jennifer Anistons tur. Men i hennes fall handlar det inte om en engångsföreteelse. Cox och McDaid planerar nämligen två ceremonier i sommar – först en i Johnnys hemstad Derron på Nordirland följt av en överdådig andra vigselakt för familj och vänner på stranden i Malibu, Kalifornien.

Jennifer Aniston är tilltänkt som brudtärna vid båda tillfällena. Enligt uppgifter till The Mirror planerar Courteney Cox en väll tilltagen och flott vigselceremoni i Malibu medan Johnny McDaid siktar på en snygg men enkel tillställning på Nordirland.

Bröllopsblåsorna är fyra till antalet – två brudklänningar och ytterligare två kreationer till mottagningen efteråt.

Dessutom, skriver tidningen, kommer Ed Sheeran sannolikt sjunga såväl i Kalifornien som på Nordirland. Det var han som introducerade Courteney Cox och Johnny McDaid för varandra 2013.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln