”Biggest loser”-deltagarna höll kärleken hemlig: ”Föll pladask”

avJoni Nykänen, Mathilde Albinsson

NÖJE

”Biggest loser”-deltagarna Sara Andersson och Christoffer Jenderborn hittade kärleken – i varandra.

De föll pladask för varandra under inspelningen, men lyckades hålla romansen hemlig.

– Jag hade aldrig räknat med det innan jag klev in på ”Biggest loser”, men är glad att jag har hittat Sara i programmet, säger Christoffer till Nöjesbladet.

Sara Andersson, 26, och Pernilla Skoglund, 36, tävlade i par i ”Biggest loser – starkare tillsammans”. De rasade i vikt båda två under inspelningens gång. Under absolut sista invägningen visade vågen att Pernilla gått från 120,8 kilo till 77,5 kilo och Sara från 105,5 kilo till 72 kilo.

Det blev till slut Pernilla som kammade hem hemmapriset och en vinstcheck om 100 000 kronor. Hon lyckades med konststycket att ha gått ner procentuellt mest i vikt sedan den allra första invägningen.

Men Sara gick inte lottlös för det. I programmet avslöjar hon och Christoffer Jenderborn, 24, att de är ett par.

– Han är en del av mitt liv nu. Jag föll väl pladask typ första dagen, säger Sara i programmet.

Har förlovat sig

Under inspelningen av ”Biggest loser” kämpade Christoffer mot hemlängtan och ångest. Han genomgick ett tufft uppbrott bara veckor innan inspelningen. Han saknade dessutom sin son. Motivationen försvann. Men känslorna för Sara hjälpte honom på traven. I dag bor de tillsammans i Linköping.

– Jag har inte vetat vad jag har velat i livet. Så träffade jag Christoffer och kan nu släppa det gamla. Jag flyttade till Linköping i början av januari. Jag fick flytta på mig eftersom han har barn, säger hon till Nöjesbladet.

De har dessutom tagit förhållandet ett steg längre – och förlovat sig, berättar Sara vidare. Bröllopet planeras till 2019, fyller Christoffer i.

– Mitt liv ser inte alls ut som det gjorde innan jag gick in på slottet. Med tanke på att jag har fått en sundare livsstil, jag har bytt stad, jag har förlovat mig och jag har ett nytt jobb. Så allt har förändrats, säger Sara.

1 av 3 | Foto: Sjuan
Sara Andersson i ”Biggest loser”.

Använder vinstpengarna till bröllopsfest

– Jag hade aldrig räknat med det innan jag klev in på ”Biggest loser”, men är glad att jag har hittat Sara i programmet. Vi båda har upplevt samma sak och väl inne på slottet så blir det snabbt mer än bara känslor och ord, man kan kalla det för en snabbkurs att bli förälskad i någon, säger Christoffer.

Om deras kärleksavslöjande tar många tv-tittare på sängen, så finns det en grund till det. Sara menar att deras vänskap har klippts bort i programmet.

– När man ser programmet kan man inte tro att Christoffer och jag har kontakt. Det tycker jag är lite tråkigt. Man kan inte ens se att vi är vänner, säger hon.

Även Pernilla, som ju vann hemmapriset, är kärare än någonsin.

– Jag gifte mig på julafton. Så nu ska vi ha bröllopsfest. Det blir fest för de här pengarna, säger hon och syftar på vinstchecken om 100 000 kronor.

Biggest Loser, förvandlingarna 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM