Viktor Frisk: ”Är en karusell som går i 120 hela tiden”

NÖJE

Favorittippade Samir & Viktor nära att knäckas av pressen TV: Märklig stämning – mellan duon: ”Konstigaste jag varit med om”

1 av 3

HELSINGBORG. Samir & Viktor är favorittippade på nytt.

Men efter gårdagens genrep kom pressen ikapp.

– Jag känner mig helt tom, säger Viktor Frisk.

Foto: Samir Badran och Viktor Frisk är hårt favorittyngda inför finalen och de känner av pressen. ”Jag är inte ledsen, utan jag är jätte­glad. Men jag är bara trött. Jag känner att jag dippar ­lite”, säger Viktor. Samir blev plötsligt sjuk i förrgår, men mådde bättre i går och i morgon lovar han att köra för fullt. ”Numret kommer att bli guld”, säger han.

Med över tre miljoner uppspelningar på Spotify är Samir Badran, 24, och Viktor Frisk, 20, återigen favorittippade att ta sig till finalen i Friends arena.

Duon, som duellerar med sin ”Groupie” mot Behrang Miris och Victor Crones ”Det rår vi inte för”, sa tidigt under veckan att de kände sig betydligt lugnare än ­under deltävlingen.

Men efter gårdagens genrep var känslorna många.

– Jag känner mig ... jag är så trött. Jag förstår ingenting, säger Viktor Frisk.

’Känner att jag dippar’

Vad är det som gör dig så trött?

– Det kändes som en sådan­ sjuk urladdning. Jag är inte ledsen, utan jag är jätte­glad. Men jag är bara trött. Jag känner att jag dippar ­lite.

Varför då?

– Nej, men man dippar och så tänker man på saker. Att det är väldigt mycket allting. Det här är en karusell som går i 120 hela tiden, ­säger han.

Duon har ändrat några moment i numret för att ­göra showen enklare och har försökt att ha fullt fokus på tävlingen i veckan.

Missade fest

Men mitt i uppladdningen blev Samir Badran plötsligt sjuk och under torsdagen tvingades han avstå kommun­festen för att vila på sitt ­hotellrum.

– Jag blev sjuk bara så där, över en dag. Det var jävligt skumt. Jag mådde illa och fick feber. Jag tror att det måste ha varit något jag ätit, säger han.

– Men ja, nu mår jag bra i alla fall. Men det tar väldigt mycket energi att ­ställa sig på den där scenen och rocka loss i tre minuter. Alltså tre minuter är mycket längre än man tror. Jag är helt svettig och har ingen röst kvar.

”Vi gick all in”

Efter genrepet såg de till att åka raka vägen till hotellet för att få i sig mat och ­sedan vila.

– Vi körde stenhårt och gick all in, så det är klart man är trött nu. Men ­numret kommer att bli guld, säger Samir.

ARTIKELN HANDLAR OM