Paow: ”Jag är extremt besviken på TV3”

avNatalie Demirian

Säger att hon inte får något stöd av tv-kanalen efter ”Paradise hotel”

1 av 3

Paulina ”Paow” Danielsson, 21, känner sig felklippt i ”Paradise hotel”.

Nu rasar hon mot TV3 som hon menar inte ger henne stöd.

– Jag mår skitdåligt, säger hon till Nöjesbladet.

”Din jävla hora, du är så jävla äcklig”. ”Kan du inte lämna den här jorden, det skulle vara en bättre plats utan dig”. ”Hoppas du dör”.

Det är bara några av alla kommentarer som strömmar in på Paulina ”Paow” Danielsson sociala medier. 21-åringen säger att hon fått motta mer hat än någonsin efter de senaste avsnitten av ”Paradise hotel”.

– Jag är extremt besviken på hur jag är klippt i programmet nu senast. Och att jag har fått så mycket hat för det. Mina sociala medier svämmar över med hemska kommentarer, säger hon.

Får inget stöd

Paulina, som deltar i ”Paradise hotel” för andra året i rad, säger att hon inte blivit erbjuden något stöd av TV3.

– Jag vet att många andra har fått stöd när de mått dåligt. Senast TV3 ringde mig var det för att skälla ut mig i stället för att ge mig stöd. De tyckte att jag förstör för dem när jag berättar att jag tycker att jag är felklippt.

Paulina Danielsson har i flera år drivit en av landets största bloggar och säger att hon är van med en del näthat. Men det har aldrig varit så illa som nu.

– Jag mår skitdåligt och jag har gjort det de senaste dagarna.

Känner sig felklippt

Framför allt är hon besviken över hur hon framställs som iskall och osympatiskt när Calle Åberg, 21, åkte ut. Hon menar att de klippt bort scener där Calle snackat skit om henne och sagt att han kan tänka sig att köra ut henne senare.

Flera andra deltagare har nu hört av sig till Paulina och visat stöd.

– Både Kian och Eric mår dåligt också. Kian är också extremt felklippt. Saga har också hört av sig. Jag framställs som iskall, men så var det inte alls.

TV3:s presschef Max Lagerbäck håller inte med om att Paulina skulle vara felklippt.

– Ett dygns material ska bli 43 minuter. Det är klart att man kommer att uppleva att saker inte är med. Det sitter ingen ond klippare någonstans som ska klippa fram något som inte är, säger han.

Tar ni något ansvar för hur deltagarna mår?

– Vi har kontakt med deltagarna 24 timmar om dynget, sju dagar i veckan. Det är en service som de kan utnyttja precis så mycket de vill. Men det är frivilligt och upp till dem. Det är inte så att vi ringer upp till folk varje dag och frågar hur dom mår och om de vill ha stöd. Vissa utnyttjar den servicen som finns, andra inte. Skulle någon må rejält dåligt och behöva professionellt stöd på annat sätt så finns den servicen också. Det gäller samtliga deltagare.

Varför tror du att Paow i stället känner sig utskälld av er?

– Jag tror att alla som känner Paow vet att hon är en känslomänniska, säger Max Lagerbäck.

Paow har dock en annan teori.

– TV3 är kanske irriterade för att jag har gjort lite som jag vill och alltid sagt vad jag tycker och tänker, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM